Τετάρτη, 13 Οκτωβρίου 2021 - Psts.gr

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ (περίπου στις 19:00) στον επαρχιακό δρόμο Χώρας – Χαλκείου, στη Νάξο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πολλοί οι τραυματίες - Ο δράστης έχει συλληφθεί 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η αναφορά για  }προφανή λύση εντός του νησιού", φανερά φωτογράφιζε τον Γιώργο Μοστράτο.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν σήμερα, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στα πλαίσια της εργολαβίας «Έργα βελτίωσης - ασφάλειας επαρχιακού οδικού δικτύου ν. Πάρου, Νάξου, Θήρας» θα πραγματοποιηθούν από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου εργασίες διαγράμμισης του οδοστρώματος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Youfly.com σας παρουσιάζει αναλυτικά τα ποσοστά και τα νούμερα για την τηλεθέαση της ελληνικής τηλεόρασης για χθες, Τρίτη 12/10, με βάση τα επίσημα στατιστικά στοιχεία της Nielsen. Οι εκπομπές είναι χωρισμένες ανά ζώνη (πρωινή, μεσημεριανή, απογευματινή, βραδινή) και τα νούμερα αναφέρονται στο δυναμικό κοινό (18-54) και στο γενικό σύνολο.

Κατηγορία LIFESTYLE

Η Βουλή αποφάσισε την άρση της ασυλίας του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλου Πολάκη, έπειτα από τη μήνυση που είχε καταθέσει ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας, Γιάννης Στουρνάρας, για συκοφαντική δυσφήμιση και εξύβριση.

 

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι μαθητές όλων των βαθμίδων θα προμηθεύονται από αύριο, Πέμπτη 14 Οκτωβρίου ως και το Σάββατο 23 Οκτωβρίου, πέντε (5) δωρεάν αυτοδιαγνωστικά (self) τεστ από τα φαρμακεία, προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες ελέγχου των ημερών από 18 Οκτωβρίου έως 4 Νοεμβρίου και να προσέρχονται στο σχολείο σύμφωνα με τις οδηγίες των ειδικών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε πλήρη συμφωνία φαίνεται να καταλήγουν όλες οι πλευρές στο ΚΙΝΑΛ για την εκλογή νέας ηγεσίας, μετά την ανακοίνωση της Φώτης Γεννηματά ότι αποσύρεται από την κούρσα λόγω της υποτροπής που παρουσίασε η υγεία της.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos