Κυριακή, 18 Απριλίου 2021 - Psts.gr

Οι τυχεροί αριθμοί στη κλήρωση Τζόκερ είναι οι εξής: 34, 26, 20,11, 5 και Τζόκερ ο αριθμός 20.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνα Μονογυιού, επισκέφτηκε την Άνδρο για τον εορτασμό της Παναγίας Θεοσκέπαστης, πολιούχου του νησιού.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βρισκόμαστε στο μέσον της ανοιξιάτικης περιόδου, σε έναν περίπου μήνα σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της πολιτείας θα ξεκινήσει το άνοιγμα του τουρισμού, ωστόσο τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος παραμένουν κλειστά, εν αναμονή του τι μέλλει γενέσθαι με το άνοιγμά τους…

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κοντά στον εντοπισμό δραστικής ουσίας, η οποία θα εμποδίζει τον πολλαπλασιασμό του SARS-CoV-2 στο ανθρώπινο σώμα, θεωρούν ότι βρίσκονται οι ερευνητές του Πανεπιστημίου του Ρέγκενσμπουργκ. «Είμαστε ενθουσιασμένοι», δηλώνει ο καθηγητής μοριακής μικροβιολογίας Ραλφ Βάγκνερ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δείτε αναλυτικά τον χάρτη της διασποράς των νέων μολύνσεων του 24ώρου στην Ελλάδα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 1.829, εκ των οποίων 3 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το δημοσίευμα αναφέρεται στη συμφωνία ύψους 1,65 δισ. δολαρίων για την ανάληψη της εκπαίδευσης των Ικάρων 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τον πρώτο τίτλο της καριέρας του σε «1000άρι» τουρνουά της ATP πανηγύρισε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, κατακτώντας το Masters του Μόντε Κάρλο.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Ο Stan, ο αγαπημένος παριανός καλλιτέχνης που μας κάνει περήφανους με την αξιοζήλευτη καριέρα του, δεν σταματά όχι μόνο να μας εκπλήσσει ευχάριστα με κάθε νέο του κομμάτι, αλλά και να ωριμάζει μέσα από τη δουλειά του, χαρίζοντάς μας ολοένα και μεγαλύτερες επιτυχίες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου έχει ήδη βάλει πλώρη με όραμα για να πετύχει έναν από τους (πολλούς) μεγάλους της στόχους, που είναι η δημιουργία, σε συνεργασία με το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο, του νέου, υπερσύγχρονου Τυροκομείου της, ενός έργου πολύτιμου για την ίδια, τον Ναξιώτη Παραγωγό και την οικονομία του νησιού μας!
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos