Τετάρτη, 10 Ιανουαρίου 2024 - Psts.gr

Το δύσκολο ταξίδι που είχε επιβατηγό πλοίο εν μέσω θαλασσοταραχής, με προορισμό την Τήνο, δείχνει το ακόλουθο βίντεο

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ισόπαλο ολοκληρώθηκε το παιχνίδι στη Λεωφόρο για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό. Οι Πειραιώτες προηγήθηκαν με γκολ του Αλεξανδρόπουλου στο 45 και οι «Πράσινοι» απάντησαν με τον Ιωαννίδη στο 65', αφήνοντας ανοιχτή την υπόθεση «πρόκριση» στη ρεβάνς του «Καραϊσκάκης» στις 17 Ιανουαρίου.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το μοντέλο ανέβασε μερικές φωτογραφίες για την προώθηση συλλογής για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Κατηγορία LIFESTYLE

Αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα του προσωπικού αριθμού που θα αντικαταστήσει ΑΦΜ, ΑΜΚΑ και Αριθμό Δελτίου Ταυτότητας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο ΕΦΕΤ και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κατά τη διάρκεια ελέγχων πήρε δείγμα σε δειγματοληψία τροφίμου με στοιχεία «Βερύκοκα αποξηραμένα» σε πλαστική κλειστή συσκευασία 250γραμμαρίων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Ναι» στον γάμο, δεν θα γίνουμε εργαστήρι πειραμάτων, στο νομοσχέδιο δεν θα υπάρχει γονέας 1 και γονέας 2 - «Ομόφυλα ζευγάρια έχουν παιδιά και δεν έχουν ίσα δικαιώματα»

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η αγορά ενός καλού μεταχειρισμένου αυτοκινήτου αποτελεί δέλεαρ για την καλοστημένη απάτη που έχουν στήσει «αετονύχηδες» οι οποίοι αποσπούν μεγάλα χρηματικά ποσά από ανυποψίαστους υποψήφιους αγοραστές μέσω αγγελιών στο διαδίκτυο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Δήμαρχος Πάρου κ. Κων/νος Μπιζάς, η Πρόεδρος και τα μέλη του Συμβουλίου της Κοινότητας Μάρπησσας, η Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Συλλόγου Γυναικών Μάρπησσας, εύχονται ολόψυχα, ο νέος χρόνος να φέρει υγεία και ευτυχία σε σας και στις οικογένειές σας και σας

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επιστήμονες στις ΗΠΑ ανέπτυξαν ένα τεστ DNA που ανιχνεύει 18 διαφορετικούς τύπους καρκίνου σε αρχικό στάδιο σε όλα τα κύρια όργανα του ανθρώπινου σώματος. Τα νέα ευρήματα θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για την ανάπτυξη μιας νέας γενιάς διαγνωστικών τεστ, υποστηρίζουν οι ερευνητές.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ολοκληρώθηκαν οι εγκρίσεις των τριών Υδάτινων Πεδίων στα Διαπόντια Νησιά (Ερείκουσα, Μαθράκι, Οθωνοί) από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού (ΓΕΝ).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos