Πέμπτη, 11 Ιανουαρίου 2024 - Psts.gr

Oι τυχεροί αριθμοί ήταν οι: 3, 7, 12, 25, 34 και τζόκερ ο αριθμός 8.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

O Παναθηναϊκός έκανε νέο “πάρτι” στο ΟΑΚΑ και πανηγύρισε μία επιβλητική νίκη με 88-63 επί της Μονακό για την 21η αγωνιστική της Euroleague, με τον Ματίας Λεσόρ να πραγματοποιεί μία από τις καλύτερες εμφανίσεις του με τη φανέλα του “τριφυλλιού”.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Κατηγόρησε τον πρωθυπουργό για πολιτική δειλία και τον Νίκο Ανδρουλάκη ότι παίζει πολιτικά παιχνίδια - Επιβεβαίωσε το δάνειο των 230.000 ευρώ προς τον ΣΥΡΙΖΑ

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Υπέρ της ψήφισης από τον ΣΥΡΙΖΑ της πρότασης Μητσοτάκη για τα ομόφυλα ζευγάρια όπως παρουσιάστηκε από τον πρωθυπουργό το απόγευμα της Τετάρτης τάχθηκε το μέλος του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος, Γιάννης Ραγκούσης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το εκρηκτικό κοκτέιλ της εποχικής γρίπης και του κορωνοϊού αποτελεί τον νούμερο ένα λόγο εισαγωγής στα νοσοκομεία στην τρέχουσα χρονική περίοδο, καθώς αυξάνονται όλο και περισσότερο τα κρούσματα και ο κλοιός σφίγγει γύρω από το ΕΣΥ και τους πολίτες. Μοναδική διέξοδος, όπως συστήνουν οι επιστήμονες, ο εμβολιασμός κατά της εποχικής γρίπης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χατζηδάκης: Ηλεκτρονικά από την Κτηματική Υπηρεσία του Δημοσίου οι διαγωνισμοί για την ενοικίαση των παραλιών

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Σάρωσαν» στη μεγάλη Δημοσκόπηση που διεξήχθη από την ηλεκτρονική εφημερίδα psts.gr το τελευταίο 10ήμερο του Οκτωβρίου, οι απαντήσεις των πολιτών της Πάρου που ανέδειξαν την ανάγκη τους για επίλυση των προβλημάτων της καθημερινότητάς τους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης έθεσε σε δημόσια ηλεκτρονική διαβούλευση (http://www.opengov.gr/ypepth/?p=6258), την Τετάρτη 10/01/2024, το σχέδιο νόμου με τίτλο «Λήψη μέτρων για την αποτροπή, αντιμετώπιση και την καταπολέμηση της βίας στο πλαίσιο αθλητικών συναντήσεων και λοιπές ρυθμίσεις αρμοδιότητας Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πέμπτη, 11 Ιανουαρίου 2024 17:01

Συλλήψεις σε Μύκονο, Νάξο και Σύρο

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή στη Μύκονο Την 09-01-2024 το βράδυ συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, δύο αλλοδαπές 65χρονος ημεδαπός γιατί βραδινές ώρες της 08-01-2024 παραβίασε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και αφαίρεσε δύο ηλεκτρονικές συσκευές και 100€.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos