Κυριακή, 14 Ιανουαρίου 2024 - Psts.gr

Το... τρενάκι του τρόμου στη Super League 1, όσον αφορά τις ανακατατάξεις στην κορυφή καθώς και αυτήν την εβδομάδα είχαμε αλλαγές.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι τυχεροί αριθμοί στη σημερινή κλήρωση Τζόκερ είναι οι εξής: 1, 20, 24, 25, 37 και Τζόκερ ο αριθμός: 11.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε γνωστό κατάστημα της Μάρπησσας, το βράδυ του Σαββάτου 13 Ιανουαρίου, έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της η παράταξη της μείζονος μειοψηφίας «Πάρος, Επιμένουμε στην Πράξη».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο Δημοτικό γήπεδο Αρχιλόχου ο Νηρέας υποδέχθηκε τον Πανσιφναικό, που τον κέρδισε με 4-0 πετυχαίνοντας όλα τα γκολ στο πρώτο ημίχρονο που είχε υπέρ του τον δυνατό αέρα.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σήμερα, 14 Ιανουαρίου 2024, πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο «Σοφία Μπεφόν» της Κεντρικής Υπηρεσίας του ΕΚΑΒ Αθήνας, η εκδήλωση μνήμης για τη θεσμοθετημένη ημέρα «Θυσίας του Διασώστη», με την παρουσία του Υφυπουργού Υγείας Μάριου Θεμιστοκλέους και της Γενικής Γραμματέως Υπηρεσιών Υγείας του Υπουργείου Υγείας Λίλιαν Βιλδιρίδη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το απόγευμα του Σαββάτου 13 Ιανουαρίου, η Τοπική Κοινότητα Λευκών και ο Σύλλογος Μ.Ε.Ε.Α.Σ. Υρία Λευκών, έκοψαν την Πρωτοχρονιάτικη πίτα τους στο Κοινοτικό Μέγαρο Λευκών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η τέχνη και η επιστήμη της αξιολόγησης των διαμαντιών περιπλέκονται για να αποκαλύψουν τη μοναδική ομορφιά μέσα σε κάθε τέτοιο ανεκτίμητο πολύτιμο λίθο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο κατάμεστο κλειστό της Μάρπησσας ο Μαρπησσαικός κέρδισε για το πρωτάθλημα ανδρών τον ΑΟ Πάρου με 67-61.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ΑΟ Πάρου προτίθεται να διακόψει τη συνεργασία με τον κ. Τριανταφυλλάκο στα τμήματα Κ16 και Κ18 που συμμετέχει στο ανδρικό πρωτάθλημα Κυκλάδων, προτείνοντας του να αναλάβει τα μικρότερα τμήματα του συλλόγου.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Κυριακή, 14 Ιανουαρίου 2024 12:56

Άρθρο Θ. Μαρινόπουλου: Επανάληψη ή Όχι ;

Στην αρχή κάθε δημοτικής περιόδου εκπονείται και ψηφίζεται ο στρατηγικός σχεδιασμός και το επιχειρησιακό σχέδιο .

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos