Δευτέρα, 15 Ιανουαρίου 2024 - Psts.gr

Αλλαγή θα παρουσιάσουν οι καιρικές «διαθέσεις» σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής μετεωρολογικές προγνώσεις.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τεχνικά κλιμάκια από αύριο σε 14 γήπεδα για την εναρμόνιση με τις νέες προδιαγραφές των συστημάτων ηλεκτρονικής εποπτείας (κάμερες) και ταυτοποίησης εισόδου θεατών, άμεσα και η έκδοση της ΚΥΑ για τη φετινή χρηματοδότηση από το Στοίχημα (66 εκατ. συνολικά, από 1,5 εκατ. σε κάθε ΠΑΕ της SL)

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

O βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κος Μάρκος Εμμ. Καφούρος στο πλαίσιο άσκησης κοινοβουλευτικού ελέγχου κατάθεσε ερώτηση την 15η Ιανουαρίου 2024 (πρωτ.2598/15.01.2024) προς τους κ.κ υπουργούς, υποδομών και μεταφορών κο Χρήστο Σταικούρα και

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνελήφθησαν χθες (Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2024) το απόγευμα στη Νάξο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, μια 21χρονη ημεδαπή και ένας 26χρονος αλλοδαπός, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για κατοχή, μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το Σαββατοκύριακο ένα γλυκάκι επιβάλλεται και τι καλύτερο από μια εύκολη και γρήγορη συνταγή;

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
Δευτέρα, 15 Ιανουαρίου 2024 16:40

Διπλή διακομιδή από Πάρο για Σύρο

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος–Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στα αποτελέσματα της δημοσκόπησης της Opinion Poll για λογαριασμό του TheTOC η ΝΔ παραμένει σταθερά πρώτη και με μεγάλη διαφορά από ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Να μπορείς να πληρώνεις λιγότερα από ό,τι θα πλήρωνες για το ενοίκιο, αλλά να είναι το δικό σου σπίτι, το οποίο θα σου μείνει τελικά, αυτή είναι η μεγάλη καινοτομία του προγράμματος», επισήμανε ο Πρωθυπουργός

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Περίπου 1 στους 5 Έλληνες καταναλωτές δηλώνει ότι έχει πέσει θύμα απάτης ηλεκτρονικών αγορών σε εορταστικές περιόδους, σύμφωνα με παγκόσμια έρευνα για τις καταναλωτικές συνήθειες, που διενήργησε η Klarna - υπηρεσία πληρωμών και αγορών με την υποστήριξη της τεχνητής νοημοσύνης- σε συνεργασία με την εταιρεία ερευνών Nepa.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos