Τρίτη, 30 Ιανουαρίου 2024 - Psts.gr

Την πρόθεσή του να προχωρήσει στην ίδρυση κόμματος και να κατέβει στις ευρωεκλογές γνωστοποίησε απόψε στην ΕΡΤ ο Ανδρέας Λοβέρδος. Ο πρώην υπουργός και πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ μέσω συνέντευξης εξήγησε τους λόγους που οδηγήθηκε σε αυτή την απόφαση και ξεκαθάρισε πως ο νέος φορέας θα κινείται ανάμεσα στη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι τυχεροί αριθμοί που ανέδειξε η κληρωτίδα είναι οι εξής: 7, 13, 28, 41, 42 και Τζόκερ είναι ο αριθμός 4.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο επίκεντρο η διατήρηση και αναγέννηση του υγρότοπου στις αλυκές Νάξου προς την κατεύθυνση του μηδενικού αποτυπώματος προς το περιβάλλον

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τυπικά φιλοξενούμενος ο ΑΟ Πάρου συνέχισε την προέλαση για το F4 των εφήβων και μνήμες του 2013 επανέρχονται, τότε που οι «Άστεγοι Πρωταθλητές» το είχαν κατακτήσει σε εποχές που δεν υπήρχε κλειστό γυμναστήριο στο νησί. Φέτος η ταλαντούχα ομάδα του κ. Παλαιοχωρίτη δείχνει πως μπορεί να κοιτάξει ψηλά και παιχνίδι με παιχνίδι ξεκαθαρίζουν οι ρόλοι στο παρκέ και η ομάδα αποκτά ταυτότητα.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Ένα πραγματικό ντέρμπι στην κατηγορία Κ14 έγινε μεταξύ του ΑΟ Πάρου και του αήττητου Αίαντα Σύρου, που βρήκε τους Συριανούς νικητές με 2 γκολ στις καθυστερήσεις.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αναφορές στην απόφαση της Ιεράς Συνόδου κατά του γάμου των ομοφύλων ζευγαριών, αποσπάσματα από το βιβλίο της Γενέσεως αλλά και μήνυμα αγάπης προς τους «αμαρτωλούς» θα περιλαμβάνει το κείμενο που θα διαβαστεί στους ιερούς ναούς την προσεχή Κυριακή σε συνέχεια των σχετικών αποφάσεων της Ιεραρχίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγινε η φορολοταρία Δεκεμβρίου από την ΑΑΔΕ, για τις ηλεκτρονικές αγορές που πραγματοποιήθηκαν τον προηγούμενο μήνα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θα είμαστε αμείλικτοι με όσους κερδοσκοπούν - Προχωράμε με τα μη κρατικά πανεπιστήμια - Ποιοτικό πλεονέκτημα τα F-35 - Πρόθεσή μου να βρεθώ τον Μάιο στην Τουρκία - Πέτυχε η στρατηγική της διεύρυνσης της ΝΔ

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η μετανάστευση αναμένεται να προσθέσει 6,1 εκατομμύρια ανθρώπους στον πληθυσμό του Ηνωμένου Βασιλείου μέχρι το 2036, σύμφωνα με επίσημες προβλέψεις, κάτι που αναμένεται να προστεθεί στις ήδη υπάρχουσες πιέσεις που δέχεται ο πρωθυπουργός Ρίσι Σούνακ για να περιορίσει το φαινόμενο ενόψει των εκλογών.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο ένας εκ των δολοφονηθέντων ήταν μέλος της Χαμάς, η οποία υποσχέθηκε εκδίκηση - Τρομοκράτες που σχεδίαζαν επιθέσεις, τους χαρακτήρισαν IDF και Σιν Μπετ

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos