Παρασκευή, 05 Ιανουαρίου 2024 - Psts.gr

Μεγάλη Δημοσκόπηση διενήργησε η ηλεκτρονική εφημερίδα psts.gr, η οποία κατέγραψε με εγκυρότητα το σφυγμό της κοινής γνώμης πάνω σε θέματα που αφορούν στο παρόν και στο μέλλον της Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το 2023 για το νησί της Πάρου, ήταν το έτος μέσα στο οποίο καταρρίφθηκε το ρεκόρ τουριστικής έλευσης τα σκήπτρα του οποίου κρατούσε μέχρι σήμερα το 2019. Έτος ρεκόρ είχε χαρακτηριστεί το 2019 και ήταν ομολογουμένως μια χρονιά τουριστικής «απογείωσης» προτού ενσκήψουν τα προβλήματα της πανδημίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γ. Λεονταρίτης υποδέχθηκε σήμερα, Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2024, στο γραφείο του, τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Σύρου – Ερμούπολης κ. Αλέξη Αθανασίου, ο οποίος συνοδευόταν από τους νεορισθέντες Αντιδημάρχους, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, τον Πρόεδρο της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Σύρου και Εντεταλμένους Συμβούλους του Δήμου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκπροσώπηση στις εκδηλώσεις εορτασμού για τα Άγια Θεοφάνια

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Για «διπλή απελευθέρωση της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης από τα δεσμά της γραφειοκρατίας, ώστε και το δημόσιο πανεπιστήμιο να αυτοδιοικηθεί σοβαρά και η χώρα να ανοιχτεί στα μη κρατικά-μη κερδοσκοπικά παραρτήματα ξένων ιδρυμάτων και να μετατραπεί σε περιφερειακό εκπαιδευτικό κέντρο», έκανε λόγο ο Κυριάκος Πιερρακάκης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια θα έχουν οι εκπαιδευτικοί Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που προσλήφθηκαν την 28η Δεκεμβρίου 2023, ως προσωρινοί αναπληρωτές για το διδακτικό έτος 2023-2024.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Το 2024 η ελληνική οικονομία θα ανέβει ακόμα πιο ψηλά. Με μια νοικοκυρεμένη πολιτική, δίνοντας αυτά που αντέχουμε» τονίζει ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Κωστής Χατζηδάκης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού εξέδωσε η ΕΜΥ, προειδοποιώντας για βροχές και καταιγίδες από αύριο το απόγευμα στα δυτικά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Συνεχίζονται οι έλεγχοι και για το βρεφικό γάλα. Η μεταρρύθμιση που επέτρεψε να πωλείται και στα σούπερ μάρκετ δεν έχει φέρει τα ανάλογα αποτελέσματα και η τιμή είναι αδικαιολόγητη».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 05 Ιανουαρίου 2024 17:58

Πότε μια γάτα θεωρείται ηλικιωμένη

Το όμορφο γατόνι μας είναι πολύτιμο και ισότιμο μέλος της οικογένειάς μας. Δεν μπορούμε να φανταστούμε τη ζωή μας χωρίς αυτό και θέλουμε να ζήσει όσο περισσότερο γίνεται.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos