Τρίτη, 09 Ιανουαρίου 2024 - Psts.gr

Σε ποιες περιοχές θα είναι κλειστά τα σχολεία την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου. Αναλυτικά η λίστα με τις περιοχές.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι τυχεροί αριθμοί στη σημερινή κλήρωση Τζόκερ είναι οι εξής: 10, 15, 33, 40, 43 και Τζόκερ ο αριθμός 5.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών τα δρομολόγια των πλοίων θα διαμορφωθούν ως ακολούθως:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Εκκλησία περιμένει να αποσαφηνίσει τις προβλέψεις του νομοσχέδιου ο Πρωθυπουργός για να τοποθετηθεί. «Περιμένουμε να ακούσουμε τους βασικούς άξονες που θα ακολουθήσει η πολιτεία και μετά θα πάρουμε θέση» είπε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος μιλώντας αποκλειστικά στο ΟΡΕΝ. Ιεράρχες κλιμακώνουν τις αντιδράσεις τους με βασική αιχμή την τεκνοθεσία και εκφράζουν την διαφωνία τους με το νομοσχέδιο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο 62% οι αρνητικές γνώμες για τον Κασσελάκη - Κυριάκος Μητσοτάκης και Δημήτρης Κουτσούμπας έχουν τις περισσότερες θετικές γνώμες

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

32 διαφορετικά πλοία της γραμμής, 12 συμβατικά και 20 ταχύπλοα, συνέδεσαν μέσα στο έτος 2023 το λιμάνι της Πάρου με 33 διαφορετικά λιμάνια της χώρας μας, διακινώντας συνολικά περίπου 1,5 εκ. ανθρώπους σε 4.717 κατάπλους πλοίων!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, η Aegean Sea Lines ανακοινώνει την έναρξη των δρομολογίων της,στην γραμμή Λαύριο –Άγιος Ευστράτιος –Λήμνος –Καβάλα, με το πλοίο «ΑΝΕΜΟΣ».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τη Δευτέρα 08/01/2024 πραγματοποιήθηκε στη Ρόδο η πρώτη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου κατά την οποία έγινε η εκλογή του νέου προεδρείου και των μελών της περιφερειακής επιτροπής, όπως και των μελών της ΕΝΠΕ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2024 η πρώτη Ειδική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αμοργού για την εκλογή Προέδρου, Αντιπροέδρου και Γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου Αμοργού καθώς και Μελών της Δημοτικής Επιτροπής Δήμου Αμοργού.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τους επόμενους μήνες καταργούνται οι έναντι λογαριασμοί ρεύματος, καθιστώντας την τιμολόγηση πιο διαφανή και δίκαιη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos