Δευτέρα, 03 Ιουνίου 2024 - Psts.gr

Η Σοφία Βεργκάρα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα στιγμιότυπο από μια φωτογράφιση που είχε κάνει στο παρελθόν.

Κατηγορία LIFESTYLE

Επίσημη περιοδεία στη Σίφνο και τη Μήλο με το κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας με επικεφαλής την Αναπληρώτρια Υπουργό Υγείας, Ειρήνη Αγαπηδάκη, πραγματοποίησε ο Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας & Γραμματέας Ελλήνων της Διασποράς του κόμματος, Φίλιππος Φόρτωμας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Δήμος θήραςσας ενημερώνει ότι από το Σάββατο 01/06/2024 και έως τις 30/09/2024 στις πολυσύχναστες ακτές του νησιού, σύμφωνα με το υπ’ Αρ.Πρωτ: 2131.16/1118/2023 Πρακτικό της Επιτροπής του άρθρου 11 του Π.Δ. 71/2020 (ΦΕΚ 166-Α΄), θα υπάρχει η παρουσία ναυαγοσωστών καθημερινά από τις 10:00 έως τις 18:00.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 03 Ιουνίου 2024 21:32

Opinion Poll: Στο 33% η Νέα Δημοκρατία

Την κυριαρχία της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη επαναβεβαιώνει η δημοσκόπηση της Opinion Poll που παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο του Action 24. To κυβερνών κόμμα με 33% ( 33.3% στην προηγούμενη μέτρηση, πριν από 12 ημέρες) στην εκτίμηση ψήφου προηγείται κατά 16,8 μονάδες  του ΣΥΡΙΖΑ που φτάνει το 16.2% ( 15.5% ).
Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μία από τις κορυφαίες μεταγραφές στα χρονικά του παγκοσμίου ποδοσφαίρου ολοκληρώθηκε (τυπικά) το βράδυ της Δευτέρας (3/6). Ο Κιλιάν Εμπαπέ είναι με κάθε επισημότητα από σήμερα παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης για τα επόμενα πέντε χρόνια!

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μετά από αίτημα της βουλευτού Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Κατερίνας Μονογυιού, η Γενική Γραμματέας Δημόσιας Περιουσίας κ. Νάγια Κόλλια, σε συνεννόηση με τον Υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών κ. Κωστή Χατζηδάκη, ενημέρωσε τη βουλευτή ότι εντός των επόμενων 1

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ομολόγησε ο δράστης της δολοφονίας της 63χρονης στη Χαλκίδα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από Πέμπτη 30/5 μέχρι Κυριακή 2/6 πραγματοποιήθηκε επίσκεψη και περιοδεία στο νησί της Κύθνου από τον επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Νοτίου Αιγαίου, Γιάννη Αγγέλου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μετά από μια χρονιά που ο πλανήτης έσπασε κάθε ρεκόρ υψηλών θερμοκρασιών, άλλο ένα καλοκαίρι είναι εδώ για να δοκιμάσει τις αντοχές όλων μας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο τρίτος μεγαλύτερος ταξιδιωτικός πράκτορας της Ευρώπης, η γερμανική FTI κατέθεσε σήμερα αίτηση πτώχευσης στο περιφερειακό δικαστήριο του Μονάχου, επηρεάζοντας ενδεχομένως χιλιάδες παραθεριστές στην αρχή της καλοκαιρινής περιόδου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos