19ο Συνέδρειο ΚΚΕ: Θέλει κότσια ο δημόσιος διάλογος!

03 Απριλίου 2013 01:55

Από τα όσα άρθρα συντρόφων και φίλων μπόρεσα να διαβάσω στον «Ρ», από τις διάφορες «παρεμβάσεις φιλίας» του αστικού τύπου και τα «σχόλια» διάφορων ΜΜΕ, αλλά και τον ξαφνικό έρωτα κάποιων «φίλων» του κόμματος, κρατάω τέσσερα πράγματα.

1) Κανένα άλλο κόμμα, μικρό ή μεγάλο, δεν έχει τα κότσια να κάνει τέτοιο διάλογο – και μάλιστα δημόσια – πριν από το Συνέδριό του.

2) Ο διάλογος απαντάει στην χυδαία προπαγάνδα χρόνων και χρόνων, ότι η γραμμή έρχεται από τα πάνω και την ψηφίζουν άκριτα τα μέλη του ΚΚΕ και μάλιστα με... «σταλινικά» ποσοστά συμφωνίας.

3) Η όλη συζήτηση δίνει επίσης απάντηση και σε κάποιους που δηλώνουν ότι έχουν κατοχυρωμένη την εσω-οργανωτική δημοκρατία, αλλά κατά βάση κάθε ομάδα κάνει του κεφαλιού της και δρα φραξιονιστικά ελεύθερα και στο παρασκήνιο. Τέτοιο διάλογο δεν έχουν στο ενεργητικό τους.

4) Χιλιάδες κομμουνιστές αλλά και φίλοι του ΚΚΕ πήραν μέρος στη συζήτηση των θέσεων της Κ.Ε. του ΚΚΕ για το 19ο Συνέδριο. Όλοι με ένα γνώμονα: Να γίνει καλύτερο το κόμμα, ακόμα περισσότερο αντάξιο της ιστορικής του αποστολής.

Σωτήρης Χουλιάρας.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos