×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Πάρος: Αίτημα παρέμβαση για την εκφόρτωση των επαγγελματιών

04 Ιουλίου 2014 16:13

Ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Πάρου - Αντιπάρου με σημερινό του αίτημα ζητάει από τον υπουργό Ναυτιλίας και Αιγαίου Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη

να παρέμβει στο θέμα που έχει δημιουργηθεί σχετικά με την εκφόρτωση των επαγγελματιών. Αναλυτικά το αίτημα - παρέμβαση έχει ως εξής:

Πάρος, 04 Ιουλίου

Αρ.πρωτ.118/2014

Προς: ΠΙΝΑΚΑ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ

ΑΙΤΗΜΑ - ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ

Αξιότιμε κύριε υπουργέ,

Τις τελευταίες μέρες που άρχισε λίγο περισσότερο να αυξάνεται ο όγκος της κίνησης των επισκεπτών στη Πάρο - Αντίπαρο, πρόκυψε ένα τεράστιο πρόβλημα με την τροφοδοσία στα νησιά μας.

Από καταγγελίες μελών, οι ακτοπλοϊκές εταιρείες δεν επιβιβάζουν φορτηγά, ακόμη και όταν αυτά είναι ψυγεία και μεταφέρουν ευπαθή προϊόντα.

Η κατάσταση αυτή, που θυμίζει άλλες εποχές, είναι απαράδεκτη, δημιουργεί προβλήματα στην ομαλή τροφοδοσία της αγοράς, ζημίες στις επιχειρήσεις και κάθε άλλο παρά βοηθά στην εξυπηρέτηση της τουριστικής κίνησης σε μια χρόνια ανοδικής τάσης.

Η οριακή οικονομική κατάσταση πολλών επιχειρήσεων που δεν είναι δυνατόν να επιβαρυνθούν με ζημίες γι αυτό το λόγο, δημιουργεί ένα εκρηκτικό κλίμα και η παρέμβαση σας κύριε υπουργέ πρέπει να είναι άμεση,

Ζητάμε να δοθεί λύση σήμερα.

Επιπλέον μετά την σημερινή - πρωινή ενημέρωση των επαγγελματιών, που ήταν στο λιμάνι, θεωρούμε ότι πρέπει να πραγματοποιήσετε μια σύσταση προς την λιμενική αρχή του Πειραιά, η οποία να αφορά την εξυπηρέτηση των επαγγελματιών που μεταφέρουν προϊόντα καθώς παρατηρήθηκε το φαινόμενο, να εξυπηρετούνται τα ΙΧ των επισκεπτών και οι επαγγελματίες να μην τυγχάνουν την εξυπηρέτηση που θα έπρεπε, με αποτέλεσμα να μην μπορέσουν σήμερα το πρωί να φτάσουν στο σημείο επιβίβασης.

Με ιδιαίτερη τιμή για το Δ.Σ. του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Πάρου - Αντιπάρου

Ο Πρόεδρος Αλιπράντης Απόστολος

Ο Γεν. Γραμματέας Κρητικός Ηλίας

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ

Προς: Υπουργό Ναυτιλίας και Αιγαίου

Κοιν.: Λιμεναρχείο Πειραιά

Κοιν.: Λιμεναρχείο Πάρου

Κοιν.: Αρχηγείο Λιμενικού σώματος

Κοιν.: Βουλευτές Νομού Κυκλάδων

Κοιν.: Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

Κοιν.: Περιφερειακό σύμβουλο κ.Παντελή Τζανακόπουλο

Κοιν.: Περιφερειακό σύμβουλο κ.Κων/νο Μπιζά

Κοιν.: Δήμος Αντιπάρου

Κοιν.: Δήμος Πάρου

Κοιν.: Ακτοπλοϊκές εταιρίες

Κοιν.: ΜΜΕ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos