To Salamis Filoxenia στον κόλπο της Παροικίας Πάρου

27 Ιουλίου 2014 15:23

Το Σάββατο 26 Ιουλίου στις 11:30 το πρωί το Salamis Filoxenia, που πραγματοποιεί κρουαζιέρες στα ελληνικά νησιά, κατέπλευσε στο λιμάνι της Παροικίας.

Το C/S Salamis Filoxenia είναι χωρητικότητας 15.400 τόνων με μήκος 157 και πλάτος 22 μέτρα και πρόσφατα έχει τύχει ανακατασκευής στον Πειραιά.

Διαθέτει εννέα καταστρώματα και μπορεί να φιλοξενήσει 800 επιβάτες σε 255 πολυτελείς σουίτες και άνετες καμπίνες, οι περισσότερες των οποίων είναι εξωτερικές και προσφέρουν θέα στη θάλασσα, ενώ διαθέτουν όλες τις σύγχρονες προσωπικές ανέσεις, καθώς και τηλεόραση LCD.

Το Salamis Filoxenia παρέμεινε στο λιμάνι μέχρι τις 8 το βράδυ του Σαββάτου 26/07.

Το πλοίο αναχώρησε με προορισμό τη Σύμη ενώ θα επισκεφθεί ξανά την Πάρο την ερχόμενη Τετάρτη 30 Ιουλίου.

Η Πάρος όπως έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενο δημοσίευμά μας (βλέπε εδώ) έχει αρχίσει δειλά-δειλά να μπαίνει στο χάρτη του τουρισμού κρουαζιέρας, γεγονός που αν τύχει της ανάλογης προσοχής και βοήθειας από το Δήμο σε συνεργασία με φορείς και επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στο χώρο του τουρισμού, μπορεί να καταστεί βασικός μοχλός τουριστικής και οικονομικής ανάπτυξης του νησιού.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos