O Τομ Χανκς διασχίζει κολυμπώντας το στενό Πάρου – Αντιπάρου! (Βίντεο)

27 Ιουλίου 2014 22:13

Αποκλειστική δήλωση, φωτογραφίες, βίντεο

O Τομ Χανκς, ένας από τους δημοφιλέστερους αμερικανούς χολυγουντιανούς ηθοποιούς με σπουδαίες κινηματογραφικές επιτυχίες στο ενεργητικό του, είναι γνωστό ότι είναι λάτρης της Πάρου και της Αντιπάρου.

Με την ελληνικής καταγωγής σύζυγό του απολαμβάνουν στο σπίτι τους στην Αντίπαρο τις διακοπές τους κάθε καλοκαίρι ως πιστοί λάτρεις του απέριττου κυκλαδίτικου τοπίου καις ηρεμίας του νησιού. Η κάμερα του psts.gr συνέλαβε τον παγκοσμίου φήμης ηθοποιό να παίρνει μέρος στο διάπλου Πάρου – Αντιπάρου που διεξήχθη το απόγευμα της Κυριακής 27 Ιουλίου και κατάφερε να καταγράψει την αποκλειστική δήλωσή του.

O Τομ Χανκς κολυμπώντας ανάμεσα στον πορθμό που χωρίζει την Πάρο με την Αντίπαρο διέσχισε με επιτυχία την απόσταση και δήλωσε χαμογελώντας στην κάμερα του psts.gr ότι η εμπειρία του ήταν πραγματικά συναρπαστική και ολοκληρώθηκε με επιτυχία.

Αποκλειστικές φωτογραφίες και βίντεο από τον διάπλου Πάρου – Αντιπάρου με τον δημοφιλή συμμετέχοντα μπορείτε να δείτε πατώντας στον ακόλουθο σύνδεσμο.

Πατήστε εδώ για το βίντεο

Τις επόμενες ώρες ακολουθεί βίντεο και φωτογραφίες από τον διάπλου Πάρου - Αντιπάρου

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos