Ε.Σ.Πάρου: Δελτίο Τύπου

26 Σεπτεμβρίου 2014 18:44

Αγαπητέ Δήμαρχε,

τυχαία ήρθε στα χέρια μας επιστολή, (που δεν κοινοποιήθηκε στα ΜΜΕ), όπως οι άλλες που αφορούσαν στην τουριστική επιτροπή και την επιτροπή διαβούλευσης για τον ορισμό εκπροσώπου στο Δ.Σ. της ΚΔΕΠΑΠ.

Με έκπληξη διαπιστώσαμε ότι ο πίνακας αποδεκτών που συνόδευε την επιστολή, ήταν αυθαίρετος και ελλιπής.

Απουσίαζαν αθλητικά σωματεία από πολλά μέρη του νησιού με σημαντική παρουσία και έργο όπως

- Αστέρας Μαρμάρων,

- ΑΟΠ,

- ΝΟΠ

καθώς και επαγγελματικά σωματεία και ενώσεις όπως ο εμπορικός σύλλογος που πέρα από το έργο του έχει και σημαντική παρουσία στα πολιτιστικά πράγματα με τις εκδηλώσεις που διοργανώνει κάθε χρόνο.

Ακόμη δεν φροντίσατε να φτάσουν οι προσκλήσεις αυτές στους αποδέκτες.

Θα θέλαμε να μάθουμε πως έγιναν αυτές οι παραλήψεις , γιατί καταργήθηκε ο μέχρι τώρα ισχύων πίνακας αποδεκτών, ποιος ανέλαβε την ευθύνη, και γιατί αποφασίσατε μια μη αντιπροσωπευτική εκπροσώπηση, μέσα από μια αδιαφανή διαδικασία.

Ζητάμε λοιπόν για την αποκατάσταση του λάθους, να κληθούν όλοι εξ αρχής ώστε να εκπροσωπηθούν, όσοι παράγουν σχετικό έργο, σωστά και αναλογικά με αυτό.

Συν.η πρόσκληση του Δήμου Πάρου που αφορά το άνω θέμα και ο πίνακας αποδεκτών του. Η Πάρος μας, στο σημείο καμπής που βρίσκεται, μας χρειάζεται όλους.

Γιατί Όλοι μαζί μπορούμε.

 Με ιδιαίτερη τιμή για το Δ.Σ. του Εμποροεπαγγελματικού

Συλλόγου Πάρου-Αντιπάρου

 Ο Πρόεδρος                              Ο Γεν. Γραμματέας

Αλιπράντης Απόστολος            Κρητικός Ηλίας

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos