Σύλλογος "Παρίων η Εκατονταπυλιανή"

13 Ιανουαρίου 2015 17:55

Αγαπητοί συμπατριώτες,

Με ιδιαίτερη ζέση ο σύλλογός μας γιόρτασε και εφέτος την έλευση του νέου έτους με το κόψιμο της πρωτοχρονιάτικης πίτας σε ξενοδοχείο του κέντρου των Αθηνών.

Ήταν κοντά μας Παριανοί της Αθήνας και φίλοι του νησιού μας που άδραξαν την ευκαιρία να συναντηθούν και να ανταλλάξουν ευχές για υγεία, πρόοδο και ευημερία για το νέο έτος.

Στη λαχειοφόρο αγορά που διοργανώθηκε για την ενίσχυση των σκοπών του συλλόγου μας, το δώρο -μία τηλεόραση πέτυχε ένας από τους φίλους της Πάρου που μας τίμησε με την παρουσία του και το νούμερο που κληρώθηκε ήταν το 575.

Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Νίκο Ραγκούση «ΑΡΤΟΠΟΙΙΑ_ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ» που για ακόμη μια φορά πρόσφερε πλουσιοπάροχα και δωρεάν τοπικά προϊόντα (γλυκίσματα και αρτοσκευάσματα παραγωγής του) δίνοντας μια ξεχωριστή τοπική νότα στην εκδήλωσή μας. Η γιορτή συνεχίστηκε με κέφι και χορό με παραδοσιακά όργανα και παραδοσιακή μουσική, με ζωντάνια και πάνω από όλα αισιόδοξη διάθεση.

Καλή χρονιά και χρόνια πολλά!

Και του χρόνου!

Ο Πρόεδρος & τα μέλη του Δ.Σ

Νίκος Ζουμής

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos