Η Πάρος στην τουριστική έκθεση "Vakantiebeurs 2015" στην Ουτρέχτη της Ολλανδίας

13 Ιανουαρίου 2015 18:00

Στο πλαίσιο των δράσεων για το 2015 με στόχο την τουριστική προβολή του νησιού μας και την αύξηση του τουριστικού ρεύματος από την Ολλανδία ο Δήμος Πάρου συμμετέχει στην Διεθνή Έκθεση VAKANTIEBEURS που

πραγματοποιείται από σήμερα 13 Ιανουαρίου και θα διαρκέσει έως τις 18 Ιανουαρίου στην Ουτρέχτη της Ολλανδίας.

Η έκθεση αυτή που είναι γνωστή και ως το «Χρηματιστήριο των διακοπών» είναι μία έκθεση κοινού, με πολύ μεγάλη προσέλευση.

Σύμφωνα με τα στοιχεία πέρυσι την επισκέφθηκαν 117.000 άτομα. Αποτελεί το σημαντικότερο τουριστικό γεγονός της χρονιάς στην Ολλανδία, παρουσιάζοντας τις κυρίαρχες τάσεις της Ολλανδικής αγοράς κι έχει διττό προσανατολισμό: καταρχήν να υπάρξουν επαγγελματικές επαφές με Τour Operators, αεροπορικές εταιρείες, τουριστικούς πράκτορες, μέσα ενημέρωσης, και στη συνέχεια οι επισκέπτες να έχουν, σε βιωματικό επίπεδο, επαφή με τις προσφερόμενες τουριστικές υπηρεσίες, ενισχύοντας την επιθυμία τους για ταξίδια.

Η Ολλανδία είναι μια πολλά υποσχόμενη αγορά και η προβολή του μοναδικού τοπίου της Πάρου μπορεί να αυξήσει το ποσοστό τουριστών από τη χώρα αυτή.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos