Πάρος: Στο έλεος των μανιασμένων κυμάτων! – Απίστευτες εικόνες… (Φωτό + Βίντεο)

13 Ιανουαρίου 2015 18:18

Πρωτοφανούς καιρικής αγριότητας εικόνες κατέγραψε η κάμερα του psts.gr σε διάφορες παραλιακές τοποθεσίες της Πάρου.

Τα μανιασμένα κύματα της σφοδρής θαλασσοταραχής που συνοδευόταν από βροχή και οι αγριεμένοι άνεμοι εντάσεως 10 μποφόρ, έκαναν τη θάλασσα να ξεχυθεί σε μεγάλη απόσταση μέσα στη στεριά λούζοντάς τη με κύμα που έσκαγε με δύναμη πάνω σε δρόμους, σπίτια και μαγαζιά.

Το psts.gr κατάφερε να εξασφαλίσει απίστευτες στην κυριολεξία εικόνες από τη Νάουσα και τον Αμπελά αλλά και την Παροικία, η οποία αν και δεν βρίσκεται στο μάτι του βοριά «μούσκεψε» από τη μεγάλη θαλασσοταραχή ενώ μέσα στο λιμάνι της τα δεμένα πλοία στο έλεος του ανέμου έμοιαζαν καρυδότσουφλα.
Η κακοκαιρία που έπληξε την Τρίτη 13 Ιανουαρίου τις Κυκλάδες και την Πάρο, αναμένεται να εξασθενίσει σταδιακά από την Τετάρτη με προοδευτική μείωση της έντασης των θυελλωδών βοριάδων.

Παρακολουθήστε το βίντεο του psts.gr, που καταγράφει το φαινόμενο της έντονης κακοκαιρίας στην Πάρο με τα μανιασμένα κύματα να σφυροκοπούν τις παραλιακές περιοχές της αγγίζοντας το εσωτερικό των οικισμών!

Πατήστε δώ για το βίντεο...

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos