Τελική συνάντηση για την διοργάνωση του Καρναβαλιού

03 Φεβρουαρίου 2015 14:36

Σας προσκαλούμε να παραβρεθείτε στην τελική συνάντηση για την διοργάνωση του Καρναβαλιού της Παροικίας η οποία θα γίνει την Δευτέρα 09/02/2015 στις 20:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Πάρου.

Η παρουσία σας είναι απαραίτητη προκειμένου να διαμορφώσουμε μαζί το τελικό πρόγραμμα της εκδήλωσης καθώς και να οριστικοποιήσουμε τις τελευταίες λεπτομέρειες για την επιτυχή διεξαγωγή της εκδήλωσης.

ΘΕΜΑ: «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΠΑΡΟΥ ΕΤΟΥΣ 2015»

Η Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π. στην προσπάθειά της για την καλύτερη οργάνωση, προώθηση και προβολή των φετινών της εκδηλώσεων προτίθεται να συγκεντρώσει όλες τις δραστηριότητες που θα λάβουν χώρα στο νησί μας.

Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε εγγράφως για τις σημαντικότερες από τις εκδηλώσεις που προτίθεται να πραγματοποιήσει ο Σύλλογός σας, το καλοκαίρι και το φθινόπωρο του τρέχοντος έτους.

Το υλικό που θα συγκεντρωθεί, θα συμπεριληφθεί και στο σχετικό ενημερωτικό φυλλάδιο που θα κυκλοφορήσει η Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π. στις αρχές του καλοκαιριού και θα διανέμετε δωρεάν σε όλο το νησί.

Τα παραπάνω στοιχεία, θα πρέπει να μας αποσταλούν το αργότερο έως τις 22 Φεβρουαρίου.

Σας ευχαριστούμε για την συνεργασία.

Με εκτίμηση

ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos