Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας πολιτιστικού συλλόγου Αμπελά

04 Φεβρουαρίου 2015 15:43

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015 η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου μας. Με μεγάλη χαρά στην " αίθουσά των καϊκιών ", της οικογένειας Μιλτιάδη & Άννας

Ταντάνη, που μας φιλοξένησε, υποδεχτήκαμε τα μέλη και φίλους του Συλλόγου μας, οι οποίοι γέμισαν την αίθουσα με γιορτινή διάθεση.

Την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας μας, ευλόγησε ο Πρωτοπρεσβύτερος Πέτρος Κορτιάνος, ενώ το φλουρί έπεσε στην κα Άννα Τριπολιτσιώτη ,η οποία έλαβε και το δώρο που το συνόδευε, ένα DVD-player ',που ευγενικά μας προσέφερε το κατάστημα ηλεκτρικών ειδών Κουκουζέλης Market Electric

Ακολούθησαν χαιρετισμοί της προέδρου του συλλόγου κας Στέλλας Φυρογένη Αντιπαριώτη, του Δημάρχου Πάρου κ Μάρκου Κωβαίου, του πρόεδρου του Λιμενικού Ταμείου Πάρου - Αντιπάρου κ Καραχάλιου Χρήστου, του πρόεδρου του Δημοτικού Διαμερίσματος Νάουσας Πάρου κ. Γιώργου Μπαρμπαρίγου. Την τιμή να παρευρεθούν στην εκδήλωσή, μας έκαναν ο Αντιδήμαρχος Πάρου κ. Χρήστος Χριστόφορος, οι δημοτικοί σύμβουλοι, κ. Άννα Κάγκανη, κ. Δημήτρης Αντιπαριώτης, κ. Μανώλης Μαλαματένιος & ο κ. Γιάννης Πετρόπουλος καθώς και πρόεδροι και εκπρόσωποι Συλλόγων του νησιού μας. Χαιρετισμό μας απέστειλε και ο περιφερειακός σύμβουλος Κυκλάδων κ. Παντελής Τζανακόπουλος.

Με την ευκαιρία της συνάντησης μας αυτής, σε πολύ θετικό κλίμα, μας έγινε ενημέρωση από το Δήμαρχο κ Κωβαίο , το Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου κ Καραχάλιο και τον Πρόεδρο Ναούσης κ Μπαρμπαρίγο, στα χρόνια προβλήματα της ευρύτερης περιοχής μας ,για τα οποία ο Σύλλογος μας δήλωσε ότι πάντα ήταν ,είναι και θα συνεχίσει να είναι στη διάθεσή των αρχών, για τη δρομολόγηση αλλά και υποστήριξη των δράσεων επίλυσής τους.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με κεράσματα, που οι χρυσοχέρες & δραστήριες γυναίκες του Αμπελά ,είχαν ετοιμάσει ,ενώ η σούμα έδωσε τον τόνο στη μουσική για να αρχίσουν οι χοροί.

Ευχόμαστε σε όλα τα μέλη και φίλους του Συλλόγου από καρδιάς καλή χρονιά.

Με εκτίμηση ,

Για το ΔΣ

Η Πρόεδρος                                        Η Γραμματέας

Στέλλα Φυρογένη Αντιπαριώτη         Τριπολιτσιώτη Γαρυφαλλιά

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos