Συνεδρίαση συντονιστικού για την Υγεία την Δευτέρα 16 Μαρτίου

13 Μαρτίου 2015 16:03

Τη Δευτέρα, 16 Μαρτίου 2015 στις 19:00, το "Συντονιστικό για την Υγεία" θα συνεδριάσει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Πάρου προκειμένου οι εκπρόσωποι Συλλόγων και Συλλογικοτήτων καθώς και οι πολίτες της Πάρου και της Αντιπάρου :

α) να ενημερωθούν για τα αποτελέσματα της συνάντησης με τον Υπουργό Υγείας και
β) να αξιολογήσουν την κατάσταση και να αποφασίσουν τα επόμενα βήματα, στα οποία πρέπει να προβεί το "Συντονιστικό" και επομένως και η κοινωνία των δύο νησιών, προκειμένου να αντιμετωπίσουν την παρούσα κατάσταση στο Κέντρο Υγείας και πολύ περισσότερο να προλάβουν την περαιτέρω επιδείνωσή της ενόψει και του καλοκαιριού.
Προσκαλούνται, λοιπόν, όλοι οι συλλογικοί φορείς Πάρου και Αντιπάρου καθώς και οι πολίτες που ενδιαφέρονται για τα προβλήματα στο Κέντρο Υγείας (ανεξάρτητα από το αν συμμετείχαν ή όχι μέχρι τώρα στο "Συντονιστικό") να προσέλθουν στη συνεδρίαση, ώστε όλοι μαζί να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε για να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση στο Κέντρο Υγείας, η οποία τείνει να γίνει ... εκρηκτική.

 

Πάρος, 12 Μαρτίου 2015
Η Γραμματεία του Συντονιστικού

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos