ΕΣΠάρου: Συναντήσεις με φορείς του νησιού

12 Ιουνίου 2015 12:32

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Πάρου Αντιπαρου πραγματοποίησε τις προγραμματισμένες συναντήσεις με τον Δήμαρχο Πάρου, τον Διοικητή της Αστυνομίας, τον Λιμενάρχη και τον Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου.


Κατά τις παραπάνω συναντήσεις τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ενημερώθηκαν για τα τρέχοντα ζητήματα που αφορούν τα νησιά μας Πάρο και Αντίπαρο.
Πιο συγκεκριμένα στη συνάντηση με τον Δήμαρχο κυριάρχησε το θέμα του υγειονομικού αεροσκάφους. Συζητήθηκαν επίσης τρέχοντα θέματα που αφορούν τους επαγγελματίες του νησιού και επισημάνθηκε το ενδεχόμενο πραγματοποίησης Εμπορικού Φεστιβάλ υπό την αιγίδα του Δήμου.
Στη συνάντηση με τον Διοικητή της Αστυνομίας, συζητήθηκε ιδιαίτερα το ζήτημα της πάταξης του παραεμπορίου στο νησί μας, με την συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων φορέων.Παράλληλα, θα γινει και από εμας προσπάθεια εξεύρεσης κατάλληλου χώρου στην Νάουσα για να στεγαστούν οι αστυνομικές υπηρεσίες.
H συνάντηση εργασίας με τον Λιμενάρχη περιστράφηκε γύρω από τα σημαντικά θέματα του παραεμπορίου και των ενδοκυκλαδικών δρομολογίων.
Ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου μας ενημέρωσε για την πορεία των έργων που είναι υπό την επίβλεψη του (Στέγαστρο-χώροι αναμονής,προσκρουστήρες, τοποθέτηση παγκακίων και φωτιστικών παραλίας,καρνάγιο).

Σ αυτούς του δύσκολους καιρούς ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Πάρου Αντιπάρου με την συνεργασία όλων των φορέων προσπαθεί να είναι αρωγός σε κάθε προσπάθεια στήριξης των μελών του.

Με ιδιαίτερη τιμή
για το Δ.Σ. του
Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos