Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Πάρου - Αντιπάρου για το Βελέντζειο

30 Ιουλίου 2015 16:51

Ύστερα από έρευνα που πραγματοποιήσαμε στον ηλεκτρονικό τύπο ορμώμενοι από τη συμμετοχή μας στο Δημοτικό Συμβούλιο της 8/6/2015 ενημερωθήκαμε για τα θέματα υγείας που άπτονται των δραστηριοτήτων που αναπτύσσει το Βελέντζειο Ίδρυμα.


Καταρχάς, ευχαριστούμε το Βελέντζειο Ίδρυμα για την τεράστια προσπάθεια που καταβάλλει από την πλευρά του ως αρωγός για την υλοποίηση στόχων προς την κατεύθυνση αντιμετώπισης του συγκεκριμένου προβλήματος.
Σημειώνουμε επίσης ότι ως εργαζόμενοι και ως πολίτες θεωρούμε ότι αποτελεί τεράστιας προτεραιότητας θέμα η ενεργοποίηση του αεροπλάνου αεροδιακομιδών, το οποίο με τη σειρά του είναι ένας από τους βασικούς πυλώνες των υπηρεσιών που παρέχει το Ίδρυμα προς τους πολίτες.
Εμείς ως ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Πάρου Αντιπάρου δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στις προσπάθειές του. Επίσης καλούμε όλους όσους ανιδιοτελώς αγωνίζονται για τη δωρεάν παροχή δημόσιας υγείας να συνεχίσουν τον αγώνα μέχρι την τελική λύση. Η υγεία είναι αδιαπραγμάτευτο κοινωνικό αγαθό και ως τέτοιο οι αρμόδιοι κρατικοί φορείς οφείλουν να το παρέχουν.
Το «Βελέντζειο» έχει αποδείξει στην πράξη ότι υπηρετεί αυτή την ανάγκη και για αυτό στεκόμαστε δίπλα του.

Από το ΔΣ του Σ.Ε.ΟΤΑ.Π.Α.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos