Εξαρθρώθηκε συμμορία Αλβανών που κυκλοφορούσαν παραχαραγμένα χαρτονομίσματα στην Πάρο

31 Ιουλίου 2015 12:27

Συνελήφθησαν δυο μελή της συμμορίας και αναζητούνται ακόμη δυο.

Κατασχέθηκαν -6- πλαστά χαρτονομίσματα συνολικής ονομαστικής άξιας 300 ευρώ

Εξαρθρώθηκε χθες (30.07.2015) από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου συμμορία Αλβανών που κυκλοφορούσαν παραχαραγμένα χαρτονομίσματα στο νησί της Πάρου.

Συνελήφθησαν δυο υπήκοοι Αλβανίας ηλικίας 27 και 25 ετών σε βάρος των κατηγορούμενοι για τα αδίκημα της σύστασης - συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, της παραχάραξης και της κυκλοφορίας παραχαραγμένων χαρτονομισμάτων.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε περιλαμβάνει ακόμη δυο 26χρονους Αλβανούς, συνεργούς των συλληφθέντων, τα στοιχεία του οποίων έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητούνται.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο αστυνομικής έρευνας κατά τη διερεύνηση σχετικής καταγγελίας διαπιστώθηκε ότι, οι κατηγορούμενοι προέβησαν σε αγορές προϊόντων μικρής αξίας από πέντε επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος σε Παροικία και Νάουσα Πάρου χρησιμοποιώντας πλαστά χαρτονομίσματα των 50 ευρώ.

Επίσης, στην κατοχή του 27χρονου δράστη βρέθηκε επιπλέον ένα πλαστό χαρτονόμισμα των 50 ευρώ.

Τα πλαστά χαρτονομίσματα κατασχέθηκαν και θα αποσταλούν στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της Ελληνικής Αστυνομίας.

Οι συλληφθέντες με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σύρου.

Η προανάκριση ενεργήθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Πάρου, ενώ η διερεύνηση της υπόθεσης συνεχίζεται.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos