Ένωση ξενοδόχων Πάρου - Αντιπάρου -Σεμινάρια επιμόρφωσης

01 Μαρτίου 2016 16:47

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθησαν από τις 19 έως 27 Φεβρουαρίου τα σεμινάρια επιμόρφωσης για καμαριέρες που διοργάνωσε η ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΠΑΡΟΥ-ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ στο ξενοδοχείο Σένια.


Τα σεμινάρια αφορούσαν τεχνικές συμπεριφορών και καθαριότητας καθώς και βασικά στοιχεία της γερμανικής γλώσσας κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους.

 

2) Η ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΠΑΡΟΥ-ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ μέσω του Προέδρου της κ. Γιώργου Μπαφίτη και ο ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΟΥ μέσω του συμβούλου του Δημάρχου κ. Κυπραίου συμμετείχαν στην πρώτη συνεδρίαση της ΣΑΣ (Συμβούλιο Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών) για το 2016, που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Ναυτιλίας την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου όπου με τις παρεμβάσεις τους σε συνδυασμό και με τις παρεμβάσεις φορέων από τα νησιά Άνδρο, Μύκονο και Νάξο, βοήθησαν ώστε να αποφασιστεί η δρομολόγηση ενός νέου πλοίου από την GOLDEN STAR FERRIES που θα διανυκτερεύει στην Πάρο και θα αναχωρεί το πρωί μέσω Νάξου για Μύκονο όπως επίσης θα επιστρέφει αργά το βράδυ στην Πάρο από Μύκονο. Με αυτό τον τρόπο οι επισκέπτες των νησιών Πάρου και Νάξου θα φθάνουν στο προορισμό τους την ίδια ημέρα χωρίς να επιβαρύνονται από διανυκτερεύσεις στην Μύκονο. Παράλληλα θα υπάρχει και διασύνδεση των νησιών Πάρου και Νάξου με την Τήνο και Άνδρο.

3) Όπως γνωρίζετε Η ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΠΑΡΟΥ-ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ μέσω του Προέδρου της κ. Γιώργου Μπαφίτη αλλά και της Γεν.Γραμματέας Μάνιας Αμπατζή συμμετέχουν ενεργά στη ολοκλήρωση των προσωρινών εγκαταστάσεων του νέου αεροδρομίου Πάρου, όπου μετά την ολοκλήρωση αυτής της προσπάθειας θα προβούν σε αναλυτική ενημέρωση προς τα μέλη της και τον κόσμο της Πάρου."

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,

Για το Δ.Σ. της Ένωσης

Ο Πρόεδρος                  Η Γεν. Γραμματέας

Γιώργος Μπαφίτης         Μάνια Αμπατζή

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos