Εύρεση χώρου στέγασης συλλόγου εθελοντών αιμοδοτών Πάρου - Αντιπάρου

02 Μαρτίου 2016 11:32

Ο Σύλλογος μας ιδρύθηκε το 1991 επίσημα με καταστατικό και πιστοποιήθηκε ως φορέας παροχής υπηρεσιών Κοινωνικής Φροντίδας μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.


Ο Σύλλογος μας έχει περίπου 2000 (δύο χιλιάδες) μέλη που συνεχώς αυξάνονται και συλλέγει με δύο αιμοληψίες που γίνονται ετησίως 1200 φιάλες αίματος, προσδοκώντας στην αύξηση τους. Είναι σε όλους μας γνωστή η δράση του Συλλόγου και η ανταπόκριση του για καλύψεις συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη αίματος. Έχουμε οι κάτοικοι της Πάρου και της Αντιπάρου, την δική μας Τράπεζα Αίματος για κάθε ανάγκη καθενός από εμάς.

Το τελευταίο διάστημα οι ανάγκες σε αίμα έχουν αυξηθεί αρκετά. Για την όλη επιτυχία του Συλλόγου μας, που είναι από τους σημαντικότερους συλλόγους της Ελλάδας, η Πάρος έχει ήδη βραβευθεί με δύο χρυσά μετάλλια.

Δυστυχώς ο Σύλλογος μας έχει ανάγκη να στεγάσει το γραφείο του και να εκθέσει το ιστορικό του αρχείο. Για το λόγο αυτό παρακαλούμε θερμά όποιος από τους συμπολίτες μας μπορεί και επιθυμεί να βοηθήσει το Σύλλογο προσφέροντας δωρεάν στέγη ας επικοινωνήσει μαζί μας.

    Η Πρόεδρος                                 Ο Γεν. Γραμματέας

Φραγκούλη Μαρουσώ                     Χριστόδουλος Μαούνης

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos