«Ιερές»… καταγγελίες στο παραδοσιακό νησιώτικο πανηγύρι των Καμαρών Πάρου! (Βίντεο)

04 Ιουλίου 2016 16:53

Το ετήσιο, καθιερωμένο πια, παραδοσιακό πανηγύρι που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός – Εξωραϊστικός Σύλλογος Καμαρών στο χώρο του Συλλόγου, και πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης 28 Ιουνίου (παραμονή των εορτών Πέτρου – Παύλου και Αγίων Αποστόλων) τα είχε όλα!


Άφθονα παραδοσιακά εδέσματα, κρασί και σούμα, ζωντανή νησιώτικη μουσική, ξέφρενο κέφι, πολύ χορό, μεγάλη απρόβλεπτη συμμετοχή πεντακοσίων και πλέον ατόμων, ενθουσιασμό και ζωντάνια πρωτόγνωρη!

Μέσα στον ειδυλλιακό, πευκόφυτο χώρο στον οποίο εκτυλίχθηκε η μουσική βραδιά, μεγάλοι και μικροί διασκέδασαν και χόρεψαν με την ψυχή τους ενώ οι λιλιπούτειοι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να επιδοθούν στο παιχνίδι στον απόλυτα ασφαλή χώρο της παιδικής χαράς. Η βραδιά εξελισσόταν όμορφα καθώς τα μουσικά όργανα ξεκίνησαν να παίζουν γνώριμους και αγαπημένους νησιώτικους σκοπούς, κανείς όμως δεν περίμενε πως για ακόμη μια χρονιά, εκτός από τα μουσικά, θα μετείχαν στη μουσική βραδιά και ...αστυνομικά όργανα μετά από καταγγελίες των μονών Αγ. Φιλόθεου και Λογγοβάρδας της περιοχής Καμαρών.


Υπήρξε πολλές φορές στη διάρκεια της βραδιάς, όχληση από την παρουσία της αστυνομίας, η οποία είχε δεχτεί καταγγελίες από τις μονές, με συνέπεια η εκδήλωση να σταματά για λίγο και να ξαναρχίζει.
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Καμαρών πήρε το λόγο εξηγώντας τι έχει συμβεί, επισημαίνοντας ότι δεν ήταν η πρώτη φορά άλλωστε που η συγκεκριμένη εκδήλωση διακοπτόταν από καταγγελίες των μονών εξαιτίας της ενόχλησής τους από τη μουσική.

 

Ο Πρόεδρος τόνισε ωστόσο, ότι οι μονές απέχουν 500 η μία και άνω των 1400 μέτρων η άλλη, από το χώρο της εκδήλωσης, προθέτοντας ότι άλλα είναι τα πραγματικά ελατήρια της «ιερής» δυσανεξίας.

Ο κόσμος έδειξε κατανόηση, και η βραδιά παρά τις συνεχείς «παρεμβολές» συνεχίστηκε και κύλισε ευχάριστα με τον περισσότερο κόσμο να αποδίδει τα προβλήματα αυτά στην «ιερή» μικροθυμία των μονών της περιοχής.

Η όμορφη και ζωντανή εκδήλωση που ενθουσίασε τον πολύ κόσμο που συμμετείχε από τις Καμάρες αλλά και ολόκληρη την Πάρο, ολοκληρώθηκε με επιτυχία αφότου φυσικά η αστυνομία έκανε την εμφάνισή της στο χώρο για μια ακόμη τελευταία φορά!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos