Ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος στο πλευρό των μελών του

05 Ιουλίου 2016 12:35

Ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Πάρου – Αντιπάρου τα τελευταία δέκα χρόνια με τη βοήθεια των μελών του έχει καταφέρει να διαθέτει γραμματειακή υποστήριξη άλλα και ένα σύγχρονο γραφείο και μία οργανωμένη αίθουσα.


Χάρη στα παραπάνω, καταφέρνει να στηρίζει ενεργά τα μέλη του πραγματοποιώντας επιδοτούμενες εκπαιδεύσεις μέσω σεμιναρίων των υπαλλήλων των καταστημάτων – μελών του, αλλά και των ανέργων της Πάρου ώστε να επιτευχθεί η επαγγελματική αποκατάσταση τους. Ακόμα έχει δημιουργήσει ιστοσελίδα την οποία ενημερώνει διαρκώς με τρέχοντα θέματα που ενδιαφέρουν τους επιχειρηματίες ώστε μέσω αυτής να ενημερώνονται τα μέλη του.

Επίσης έχει καταφέρει να οργανώνει ανά τακτά διαστήματα πολύ επιτυχημένες εκδηλώσεις, τα έσοδα των οποίων διατίθενται σε πολύ σημαντικούς σκοπούς που αφορούν όχι μόνο τους επιχειρηματίες αλλά και όλους τους κατοίκους των νησιών μας. Αναφορικά σας υπενθυμίζουμε τις τελευταίες εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν τους τελευταίους μήνες για τη στήριξη της ομάδας διάσωσης, του κέντρου υγείας, αλλά και την τελευταία με σκοπό την ενίσχυση του έργου του αεροδρομίου.

Όλα αυτά δε θα τα είχαμε καταφέρει χωρίς τη στήριξη των μελών μας, στήριξη ζωτικής σημασίας για τον σύλλογό μας, η οποία παρέχεται μέσω της τακτοποίησης της συνδρομής τους.

Για να συνεχίσει ο σύλλογος μας να παραμένει ενεργός,καλούμε τις νέες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε Πάρο και Αντίπαρο,να έρθουν πιο κοντά στο σύλλογο κάνοντας την εγγραφή τους έτσι ώστε όλοι μαζί να προσφέρουμε, όχι μόνο για το καλό των επιχειρησεών μας αλλά να συμμετάσχουμε μαζί στα κοινά της Πάρου και της Αντιπάρου.Ο σύλλογός μας με την ελπίδα μελλοντικά να προσφέρει ακόμα περισσότερα, χρειάζεται και φέτος τη βοήθεια και τη στήριξη τη δική σας , με την εγγραφή σας , την καταβολή της συνδρομής σας, αλλά και μέσω των προτάσεων και ιδεών σας!Το ποσό της συνδρομής ανέρχεται στα είκοσι ευρώ, ποσό βατό για τον καθέναν αλλά πολύ σημαντικό για να συνεχίσει ο σύλλογός μας το έργο του βάζοντας έτσι ένα έστω μικρό λιθαράκι στην ανάπτυξη των νησιών μας.
Με ιδιαίτερη τιμή το Δ.Σ. του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου

Ο Πρόεδρος
Απόστολος Αλιπράντης

Ο Γεν. Γραμματέας  
Ηλίας Κρητικός

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos