Ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ Γ.Βρούτσης και ο βουλευτής επικρατείας Θ.Φορτσάκης στην Πάρο για την εκδήλωση της Τ.Ο.Ν.Δ.Π.Α

21 Οκτωβρίου 2016 15:45

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής Κυκλάδων Ν.Δ., Γ. Βρούτσης και ο Βουλευτής Επικρατείας και Υπεύθυνος Τομέα Παιδείας και Θρησκευμάτων της Ν.Δ. Θ. Φορτσάκης το Σάββατο 22 Οκτωβρίου και την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016, θα επισκεφθούν τη νήσο Πάρο.


Το Σάββατο το πρωί, ο κ. Βρούτσης θα παραβρεθεί -ως προσκεκλημένος του Δημάρχου κ. Μάρκου Κωβαίου- στην Ημερίδα που διοργανώνει ο Δήμος Πάρου με θέμα «Ανακύκλωση και Περιβαλλοντική Εκπαίδευση», όπου και θα απευθύνει σύντομο χαιρετισμό, ενώ το απόγευμα της ίδια ημέρας θα συμμετέχει σε συνεδρίαση της Τοπικής Οργάνωσης Ν.Δ. Πάρου - Αντιπάρου.

Την Κυριακή το πρωί, ο κ. Βρούτσης θα παρακολουθήσει τη θεία λειτουργία στον Ιερό Ναό της ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΠΥΛΙΑΝΗΣ και στη συνέχεια θα απευθύνει χαιρετισμό στη δημόσια συζήτηση που διοργανώνει η Τοπική Οργάνωση με θέμα «Παιδεία – Νησιωτικότητα» (Αίθουσα Π.Σ. Αρχίλοχος). Στην εκδήλωση θα συμμετέχει ως κεντρικός ομιλητής ο κ. Θεόδωρος Φορτσάκης.

Στη διάρκεια της επίσκεψης τους, οι κ.κ. Φορτσάκης και Βρούτσης, θα πραγματοποιήσουν συναντήσεις με εκπροσώπους της δημοτικής αρχής, με τον Έπαρχο Πάρου-Αντιπάρου κ. Κώστα Μπιζά και θεσμικούς φορείς του νησιού.
.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos