Ενημερωτική ημερίδα για την Ανακύκλωση από το Δήμο Πάρου (Βίντεο)

23 Οκτωβρίου 2016 19:00

Μια σημαντική ημερίδα ενημέρωσης για την Ανακύκλωση και την εναλλακτική διαχείριση αποβλήτων, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 22 Οκτωβρίου στην Παροικία.

Στην ημερίδα που σκοπό είχε όχι μόνο να πληροφορήσει αλλά και να ευαισθητοποιήσει το κοινό της Πάρου πάνω σε θέματα περιβαλλοντικής προστασίας και οικονομίας, παραβρέθηκε και μίλησε ο Πρόεδρος του Ελληνικού Οργανισμού Ανακύκλωσης αλλά και άλλοι ομιλητές που επικεντρώθηκαν σε ζητήματα ορθής διαχείρισης απορριμμάτων.
Στην ημερίδα παρέστησαν εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων του νησιού καθώς και αρκετοί πολίτες της Πάρου.Να σημειωθεί ότι η εν λόγω ημερίδα, διεξήχθη στο πλαίσιο της ανακήρυξης του 2016 ως έτους Ανακύκλωσης για την Πάρο και ήταν πράγματι διαφωτιστική ως προς την ανάγκη κατανόησης και εφαρμογής των πρακτικών της Ανακύκλωσης για την συνετότερη διαχείριση των φυσικών πόρων και την διατήρηση του φυσικού περιβάλλοντος υπό το πνεύμα οικονομικότερων διαχειριστικών λύσεων και πρακτικών.

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos