Ο Αθλητικός Ποδηλατικός Όμιλος Πάρου για τις ανεμογεννήτριες

13 Μαρτίου 2017 16:03

O Αθλητικός Ποδηλατικός Όμιλος Πάρου με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την εγκατάσταση αιολικών πάρκων στο Νησί μας, εκφράζει την άρνηση του στην τοποθέτηση ​τόσο μεγάλων και γιγαντιαίων ανεμογεννητριών και σε τόσο μεγάλη κλίμακα σε όλο τον ορεινό όγκο της Πάρου.


Η υλοποίηση ενός τέτοιου έργου θα αλλοίωνε εντελώς τη μοναδική και παραδοσιακή εικόνα του τόπου μας, που αποτελεί δημοφιλή τουριστικό προορισμό παγκοσμίου φήμης. Επίσης οι εργασίες που απαιτούνται για τη μεταφορά και τοποθέτηση (διάνοιξη δρόμων - έδραση -καλωδίωση) αυτών των τεραστίων διαστάσεων ανεμογεννητριών, θα κατέστρεφε ανεπανόρθωτα το οικοσύστημα της Πάρου. Όλοι εμείς στον Ποδηλατικό Όμιλο Πάρου συμπαραστεκόμαστε στις προσπάθειες του Δήμου Πάρου για την αποτροπή της ενδεχόμενης εγκατάστασης ανεμογεννητριών στο Νησί και καλούμε όλα ταμέλημαςνα συμμετέχουν στην ​Παν-παριανή συγκέντρωση ​την ​Κυριακή 26 Μαρτίου ώρα 11.00 στην πλατεία Μ. Μαυρογένους στην Παροικιά​.


ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΛΑΚΩΝΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ                ΣΙΓΑΛΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos