Πρώτος εντυπωσιακός κατάπλους του «Νήσος Σάμος» στο λιμάνι της Πάρου ! (Βίντεο + Φωτό)

29 Μαρτίου 2017 14:27

Κατέπλευσε το πρωί της Τετάρτης 29 Μαρτίου, για πρώτη φορά στο λιμάνι της Πάρου, το διαμάντι του στόλου της Hellenic Seaways, το επιβατικό – οχηματαγωγό πλοίο «Νήσος Σάμος».

Το πλοίο, πλήρως ανακατασκευασμένο σε επίπεδο συστημάτων ασφαλείας, ξενοδοχειακών υποδομών, και εξοπλισμού (καθίσματα, χώροι υποδοχή και εστίασης) αποτελεί ένα από τα πιο πολυτελή, σύγχρονα, άνετα , αξιόπιστα και γρήγορα ελληνικά πλοία, με άριστη σε όλα τα επίπεδα λειτουργία η οποία εγγυάται ένα πάνω απ΄όλα ασφαλές, πολυτελές και γρήγορο ταξίδι.

Το κόσμημα της Hellenic Seaways, εντυπωσιακού μήκους 192,91 μέτρων, πλάτους 29,40 μέτρων, με χωρητικότητα 2.210 επιβατών και 750 οχημάτων, προβλέπεται να αλλάξει προς το καλύτερο τις συνθήκες του θαλάσσιου ταξιδιού όπως τις γνωρίζαμε μέχρι σήμερα στις Κυκλάδες!

Το «Νήσος Σάμος» θα ξεκινήσει επίσημα τα δρομολόγιά του την Παρασκευή 31/3/2017, όπου θα αναχωρήσει στις 16:30 από το λιμάνι του Πειραιά για Πάρο – Νάξο – Σαντορίνη.

Το «Νήσος Σάμος», το νέο πολυτελές κόσμημα του Αιγαίου, αποτελεί καρπό επένδυσης της εταιρείας Hellenic Seaways στην ανανέωση του στόλου της προς όφελος της ελληνικής ακτοπλοίας και του επιβατικού κοινού Γιατί για το επιβατικό κοινό, ένα ταξίδι προς τις Κυκλάδες με το «Νήσος Σάμος», θα αποτελέσει μια ευχάριστη, ανεπανάληπτη εμπειρία, άνετης θαλάσσιας αναψυχής που θα παραμείνει αξέχαστη!




Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos