Από Πλατίνα ο δικός μας STAN! O δημοφιλής παριανός καλλιτέχνης αποθεώθηκε σε live εμφάνιση κατά την απονομή…

04 Απριλίου 2017 18:58

Μια κορυφαία καλλιτεχνική στιγμή έζησαν οι φίλοι, οι θαυμαστές και οι συνεργάτες του παριανού μουσικού δημιουργού Stan, όταν την Κυριακή 2 Απριλίου στο Gatsby στη Νέα Ερυθραία, έγινε η απονομή του πλατινένιου άλμπουμ του με τίτλο «11:11».

Ένα άλμπουμ σταθμός στην καριέρα του καλλιτέχνη που περιλαμβάνει 13 μουσικά διαμάντια, επτά παλαιότερα επιτυχημένα τραγούδια και έξι ολοκαίνουργιες επιτυχίες. Στην τιμητική εκδήλωση, για τον Stan μίλησαν με τα θερμότερα λόγια, κορυφαία στελέχη της δισκογραφικής του εταιρείας, ενώ ο ίδιος ερμήνευσε live τα μοναδικά τραγούδια του ξεσηκώνοντας το κοινό! «Χτύπα», «Δε σου ανήκω», «Με στενοχωρεί», «Τώρα λείπω», «Όταν αγαπάς». «Και ζηλεύω που σ΄έχει», τραγούδησε ο Stan ευχαριστώντας με τον καλύτερο τρόπο τον κόσμο που παραβρέθηκε στη μεγάλη καλλιτεχνική γιορτή προς τιμή του.

Αυτό ήταν το τρίτο άλμπουμ στην δημιουργική πορεία του καλλιτέχνη, οι επιτυχίες του οποίου σαρώνουν στα hits! Θυμίζουμε ότι το «Και ζηλεύω που σ΄έχει» ήταν στο Νο 1 του ελληνικού airplay για τρείς συνεχείς εβδομάδες σημειώνοντας έως τώρα περισσότερες από 8.000.000 προβολές! Με το τελευταίο του πλατινένιο άλμπουμ, γεμάτο από επιτυχίες, ο Stan, επιστρέφει και πάλι δυναμικά για να πει ότι είναι εδώ καλύτερος από ποτέ! 

Γιατί ο Stan, είναι πρώτα απ΄ όλα ένας ολοκληρωμένος καλλιτέχνης. Συνθέτης, στιχουργός και εξαιρετικός ερμηνευτής με ιδιαίτερο μουσικό ύφος, άλλαξε από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στο μουσικό στερέωμα την ποιότητα της ελληνικής ποπ σκηνής. Το ιδιαίτερο στίγμα του ως ολοκληρωμένου δημιουργού, αναβάθμισε την ποπ μουσική κουλτούρα που χάρη στο ιδιαίτερο ταπεραμέντο του, αγκαλιάστηκε και αγαπήθηκε από ακόμα περισσότερο κόσμο.

Ο Stan, ξέφυγε από την πεπατημένη και τα στερεότυπα, έγινε η «ήρεμη δύναμη» της ποπ και χάραξε το δικό του μονοπάτι της επιτυχίας με όπλο τη μοναδική φωνή του και τις μουσικές δημιουργίες του, χωρίς ποτέ να απασχολήσει τα φώτα της δημοσιότητας για κάτι πέραν της καλλιτεχνικής δουλειάς του...



Μα για όλους εμάς τους παριανούς, ο Στράτος Αντιπαριώτης, είναι το δικό μας παιδί που η επιτυχία δεν τον άλλαξε. Παραμένει ένα παιδί χαμηλών τόνων, εξαιρετικά σεμνός, καθώς αυτό που πάνω απ΄ όλα τον χαρακτηρίζει είναι το ήθος της προσωπικότητας και των επιλογών του.
Ο ίλιγγος της επιτυχίας δεν τον μέθυσε με έπαρση. Παραμένει αυθεντικός, προσηλωμένος στην τέχνη του και η επιτυχημένη πορεία του ίσως να είναι τελικά απόρροια της γνησιότητας που φέρει ως άνθρωπος...



 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos