Συνεδρίαση Διοικητικού Συμβουλίου ΔΕΥΑ Πάρου

30 Ιουνίου 2017 15:12

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 4 του Ν. 1069/80 «Περί λειτουργίας Διοικητικού Συμβουλίου, απαρτία και λήψη αποφάσεων» Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης Αποχέτευσης όπως αυτός τροποποιήθηκε από τους Ν. 2307/95, 2503/97 και 2647/98, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, που θα γίνει την ΤΕΤΑΡΤΗ 05 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017 και ώρα 10:30 στην αίθουσα συνεδριάσεων της Δ.Ε.Υ.Α.Π., στον επαρχιακό δρόμο Παροικιάς – Καμαρών, για την συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Θέμα1ο: Αναμόρφωση προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2017.
Θέμα2ο: Καθορισμός ποσού για τη χορήγηση ειδών ένδυσης ατομικής προστασίας στο προσωπικό της Δ.Ε.Υ.Α.Π., σύμφωνα με την Κλαδική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας.
Θέμα3ο: Έγκριση πρακτικού διαγωνισμού για την «Προμήθεια υλικών ύδρευσης-αποχέτευσης».
Θέμα4ο: Έγκριση πρακτικού διαγωνισμού για την «Προμήθεια σωλήνων ύδρευσης-αποχέτευσης».
Θέμα5ο: Έγκριση πρακτικού διαγωνισμού για την «Προμήθεια νιτρικής αμμωνίας».
Θέμα6ο: Ορισμός επιτροπής για την καταστροφή-εκποίηση άχρηστου υλικού.
Θέμα7ο: Λήψη απόφασης σχετικά με την μη ανανέωση και την εκκένωση του χώρου που χρησιμοποιείται για την κάλυψη των αποθηκευτικών αναγκών της Επιχείρησης στο Δ.Δ. Νάουσας.
Θέμα8ο: Εξέταση αιτήματος Κέντρου Κοινότητας Δήμου Πάρου σχετικά με την ένταξη ενημερωτικού φυλλαδίου στους λογαριασμούς της Δ.Ε.Υ.Α.Π.
Θέμα9ο: Έγκριση γνωμοδότησης-εισήγησης νομικού συμβούλου σχετικά με την υπ’ αριθμ. 33/2017 απόφαση του Ειρηνοδικείου Πάρου.
Θέμα10ο: Εξέταση αίτησης κ. Τριβυζά Εργίνας.
Θέμα11ο: Αιτήσεις συνδρομητών.
Θέμα12ο: Επιβολή προστίμων για παράνομες συνδέσεις.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.Π.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos