Διευκρινίσεις από την ΕΟΔ σχετικά με δημοσιεύματα

30 Ιουνίου 2017 15:20

Σχετικά με τα δημοσιεύματα, τα οποία αναφέρονται στη δραστηριότητα της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΙΑΣΩΣΗΣ – ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΔΥΤ. ΚΥΚΛΑΔΩΝ, για να αποφευχθούν παρανοήσεις και παρεξηγήσεις, θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε ότι:

· Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης - Παράρτημα Δυτ. Κυκλάδων, με έδρα τη Νάουσα Πάρου, είναι εθελοντική μη κυβερνητική οργάνωση, η οποία είναι σε πλήρη και εξαιρετική συνεργασία με το ΔΗΜΟΣΙΟ σύστημα υγείας της Πάρου, δηλαδή με το Κέντρο Υγείας και το ΕΚΑΒ.

Ο ρόλος των μελών μας, σε ό,τι έχει να κάνει με Πρώτες Βοήθειες και διακομιδές ασθενών, είναι καθαρά επικουρικός και σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση δεν παρακάμπτουμε το ΕΚΑΒ.
Επεμβαίνουμε ΜΟΝΟ όταν το Κέντρο Υγείας Πάρου κρίνει ότι χρειάζεται η συνδρομή μας.

· Επισημαίνουμε ότι το ΕΚΑΒ Πάρου, το τελευταίο διάστημα, λειτουργεί με πλήρη επάρκεια της βάρδιες και τον εξοπλισμό και γνωρίζουμε ότι αυτό δεν είναι προσωρινό, καθώς θα πραγματοποιηθούν προσλήψεις προσωπικού.

Συμπερασματικά ...

· Η οποιαδήποτε προσφορά προς την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης – Παρ. Δυτ. Κυκλάδων έχει ΜΟΝΑΔΙΚΟ σκοπό την ενίσχυση των εθελοντικών δράσεων και της κοινωνικής προσφοράς της.

Για το Δ.Σ.
της Ε. Ο. Δ. – Παρ. Δυτ. Κυκλάδων
Ο Πρόεδρος
Γεώργιος Μπαρμπαρίγος

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos