Αστείρευτο κέφι και χορός που κράτησαν μέχρι πρωίας αλλά και… οι παρουσίες – εκπλήξεις του Γιώργου Λιανού και της Νικολέτας Ράλλη στο παραδοσιακό Πανηγύρι των Καμαρών Πάρου! (Βίντεο + Φώτο)

30 Ιουνίου 2017 16:10

Σε μια βραδιά απάνεμη και ήσυχη στον ειδυλλιακό πευκόφυτο χώρο του Συλλόγου Καμαρών Πάρου, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 28 Ιουνίου ένα από τα πολυπληθέστερα σε συμμετοχή κόσμου και πιο παραδοσιακά πανηγύρια του νησιού, το Πανηγύρι των Καμαρών Πάρου!

Νησιώτικοι αλλά και άλλοι μουσικοί σκοποί, ξεσήκωσαν τον περισσότερο κόσμο που χόρεψε απτόητα από το βράδυ μέχρι την ανατολή του ηλίου της επόμενης ημέρας, σε ένα Πανηγύρι που εδώ και χρόνια, είναι συνώνυμο του αστείρευτου κεφιού και της παραδοσιακής παριανής διασκέδασης και για το λόγο αυτό, είναι διάσημο σε ολόκληρη την Πάρο.

Συνοδεία φαγητού και άφθονου ποτού, παριανοί, φίλοι του Συλλόγου αλλά και επισκέπτες του νησιού, έγιναν μια παρέα στην μεγάλη «πίστα» του απόλυτα ξεσκηκωτικού μπάλου καθώς νησιώτικη μουσική και τραγούδια από ζωντανή ορχήστρα πλημμύριζαν την όμορφη ατμόσφαιρα του Πανηγυριού!

Το Πανηγύρι των Καμαρών όμως επιφύλασσε για πρώτη φορά και ... εκπλήξεις στον κόσμο που το τίμησε με την παρουσία του. Ο γνωστός τραγουδιστής και παρουσιαστής Γιώργος Λιανός και η παρουσιάστρια Νικολέτα Ράλλη, έκαναν αισθητή μετά τα μεσάνυχτα την παρουσία τους στο χώρο!



Τα δύο λαμπερά τηλεοπτικά πρόσωπα, βρέθηκαν στην Πάρο για τα γυρίσματα διαφημιστικού σποτ που έγιναν στη Χρυσή Ακτή και αφορούν το Tera Jet, το θηριώδες ταχύπλοο πλοίο που με λιμάνι αναχώρησης τη Ραφήνα, «φέρνει» τα νησιά ακόμα πιο κοντά. Οι Γ. Λιανός και Ν. Ράλλη, διασκέδασαν με την ψυχή τους στο Πανηγύρι και χάρισαν επίσης στον κόσμο που παραβρέθηκε εκεί, πάνω από 50 ακτοπλοϊκά εισιτήρια για το ταχύπλοο , τα οποία δόθηκαν μετά από κλήρωση στους τυχερούς που ανέδειξε η κληρωτίδα!

Ο Γιώργος Λιανός μάλιστα, δείχνοντας να διασκεδάζει απεριόριστα και να απολαμβάνει πραγματικά τη γιορτή των Καμαρών, ήρθε γρήγορα στο κέφι και πήρε το μικρόφωνο για να τραγουδήσει αγαπημένα νησιώτικα τραγούδια! Παρακολουθήστε σε βίντεο, όμορφες στιγμές από το παραδοσιακό Πανηγύρι των Καμαρών Πάρου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos