Έφθασε στην Πάρο το νέο, σύγχρονο ασθενοφόρο της Ε.Ο.Δ! (Βίντεο + Φωτό)

03 Ιουλίου 2017 21:18

Συνοδεία μελών της Ε.Ο.Δ. έφθασε στην Πάρο με το πλοίο της γραμμής, ένα νέο, σύγχρονο, αυξημένων δυνατοτήτων παροχής υγειονομικών υπηρεσιών ασθενοφόρο, το απόγευμα της Δευτέρας 3 Ιουλίου.

Το καινούργιο ασθενοφόρο παρελήφθη από μέλη της Ε.Ο.Δ. – Παράρτημα Κυκλάδων που είχαν μεταβεί στην Αθήνα για το σκοπό αυτό και αποτελεί δωρεά της ασφαλιστικής εταιρείας Interamerican προς την εθελοντική ομάδα.
Το νέο ασθενοφόρο, απολύτως αναγκαίο για το έργο της Ε.Ο.Δ., προβλέπεται να συμβάλλει στην ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας στην Πάρο, διακομίζοντας συχνά συμπολίτες μας που χρήζουν επείγουσας υγειονομικής φροντίδας.


Θα λέγαμε ότι έρχεται επίσης στην κατάλληλη χρονική συγκυρία, ώστε να συνδράμει το εθελοντικό έργο προσφοράς της Ε.Ο.Δ. στην παριανή κοινωνία, σε μια εποχή αυξημένων αναγκών καθώς το νησί κατακλύζεται αυτή την εποχή από χιλιάδες επισκέπτες.

Τα επίσημα εγκαίνια του νέου ασθενοφόρου θα γίνουν στις 20: 00 την Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017 στην πλατεία Ηρώου της Μάρπησσας.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos