Μετατόπιση της απαγορευτικής μπάρας στην περιοχή της παραλίας Παροικίας Πάρου

12 Ιουλίου 2017 11:28

Είναι γνωστό ότι κατά την τουριστική περίοδο, η εντυπωσιακή, σφύζουσα από κόσμο, εκτενής παραλιακή οδός της Παροικίας, μετατρέπεται σε πεζόδρομο κατά τις απογευματινές και νυχτερινές ώρες ώστε να διευκολυνθεί ο περίπατος ντόπιων και επισκεπτών της Πάρου αλλά και η λειτουργία των πολλών καταστημάτων που βρίσκονται στη σειρά επί της παραλίας.

Πρόσφατα, η απαγορευτική μπάρα που παρεμπόδιζε τη διέλευση οχημάτων και βρισκόταν περίπου στην περιοχή των ΚΤΕΛ, μετατοπίστηκε στο ύψος του μύλου του λιμανιού προκειμένου να λειτουργήσει ομαλότερα η αποσυμφόρηση της περιοχής από οχήματα τα οποία απαγορεύεται πλέον να προσεγγίσουν την αρχή της παραλίας από το λιμάνι.

Η απαγορευτική μπάρα τοποθετήθηκε στο ρεύμα από τον ανεμόμυλο προς την παραλία το οποίο θα παραμένει κλειστό από τις 7 το απόγευμα έως τις 7 το πρωί της επομένης ημέρας.

Η μπάρα θα ανοίγει μόνο για την διέλευση λεωφορείων και ταξί προς τις αφετηρίες τους και τη λειτουργία της θα διαχειρίζεται άτομο, επιφορτισμένο με την ευθύνη της απαγόρευσης διέλευσης οχημάτων και προς τις δύο κατευθύνσεις, το οποίο θα βρίσκεται στο σημείο από τις 7 το απόγευμα μέχρι τις 2 μετά τα μεσάνυχτα.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos