Έγινε και αυτό! Διάρηξη του αυτόματου μηχανήματος επεξεργασίας και πώλησης νερού στα Μάρμαρα Πάρου

04 Αυγούστου 2017 13:39

Την Τρίτη 02 Αυγούστου 2017 κατά τον έλεγχο στο αυτόματο μηχάνημα επεξεργασίας και πώλησης νερού από το συνεργείο της Δ.Ε.Υ.Α.Π., που βρίσκεται στην είσοδο των Μαρμάρων της Δημοτικής Κοινότητας Αρχιλόχου, διαπιστώθηκε διάρρηξη του μηχανήματος με σκοπό την κλοπή των κερμάτων. Ενημερώθηκε η Αστυνομική Αρχή και η Υπηρεσία μας θα προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες.

Η Δ.Ε.Υ.Α.Π. από το Δεκέμβριο του 2013 διαθέτει τρία μηχανήματα νερού τα οποία επεξεργάζονται το νερό με τη διεργασία της αντίστροφης όσμωσης. Αυτά βρίσκονται στην Παροικιά, την Αλυκή και τα Μάρμαρα, ενώ είναι σε εξέλιξη διαδικασία προμήθειας άλλων δύο μονάδων. Καθημερινά το αρμόδιο συνεργείο τα επισκέπτεται με σκοπό την συντήρηση και την εύρυθμη λειτουργία τους. Η ποιότητα του νερού παρακολουθείται με συνεχής μετρήσεις αναλύσεις που γίνονται από την Υπηρεσία αλλά και από πιστοποιημένα εξωτερικά εργαστήρια.

Τα μηχανήματα κατά καιρούς παρουσιάζουν βλάβες, οι οποίες στην συντριπτική πλειονότητα οφείλονται σε κακή χρήση από τους καταναλωτές ή σε απόπειρες δολιοφθοράς και κλοπής, συνήθως με την χρήση διάφορων αντικειμένων ή κερμάτων διαφορετικών χωρών.

Φωτ. Αρχείου: Αντικείμενα που έχουν βρεθεί στους κερματοδέκτες

Οι Αυτόματοι Πωλητές νερού αποτελούν περιουσία της ΔΕΥΑΠ και κατ’ επέκταση της Τοπικής Κοινωνίας. Παρέχουν νερό εξαιρετικής ποιότητας με πολύ χαμηλό αντίτιμο. Καλούνται οι Πολίτες να συμβάλουν στην προστασία των μηχανημάτων και να ενημερώσουν την ΔΕΥΑΠ στo τηλέφωνο 2284025300 για τυχόν βλάβες ή δυσλειτουργίες.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos