Οι διακοπές της Νία Βαρντάλος στην Αντίπαρο

03 Αυγούστου 2017 19:27

«Βολτάρισε» στο νησί και ψώνισε κοσμήματα και ρούχα από τοπικό κατάστημα - Φιλική, όπως συνήθως, δεν αρνείται να φωτογραφίζεται

Την αγαπημένη της Αντίπαρο επέλεξε, για ακόμη ένα καλοκαίρι για τις διακοπές της, η Νία Βαρντάλος. Η Ελληνοκαναδέζα ηθοποιός που έγινε διάσημη σε όλο τον κόσμο με την κωμωδία "Γάμος... αλά ελληνικά", απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα μαζί με τον σύζυγο της Ίαν Γκόμεζ και την κόρη τους Ιλάρια.

Η Νία Βαρντάλος επισκέπτεται σχεδόν κάθε χρόνο την Αντίπαρο, ενώ είναι πολύ αγαπητή στους κατοίκους του νησιού. Είναι φιλική, κοινωνική και δεν αρνείται να φωτογραφηθεί με όποιον της το ζητήσει, αποδεικνύοντας ότι είναι μια πραγματική σταρ. Σε μια από τις βόλτες της στο νησί, ψώνισε κοσμήματα και ρούχα από το Marilizashop και πριν αποχωρήσει, έβγαλε μια αναμνηστική φωτογραφία με την ιδιοκτήτρια του καταστήματος.

Η ίδια φροντίζει να διαφημίζει τις ομορφιές της Ελλάδας, η οποία εξάλλου είναι η χώρα καταγωγής της, ανεβάζοντας στους λογαριασμούς της στα social media ξέγνοιαστες στιγμές, ενώ προτρέπει τους διαδικτυακούς της φίλους να την επισκεφθούν, συνοδεύοντας τις φωτογραφίες με το hashtag «Visit greece».

www.protothema.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos