Δέκα τυχεροί κέρδισαν 10 δωρεάν μονές προσκλήσεις για την εξαιρετική θεατρική παράσταση «Πέτρες στις τσέπες του» στις Λεύκες Πάρου!

05 Αυγούστου 2017 11:19

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο διαγωνισμός του psts.gr, ο οποίος ανέδειξε 10 τυχερούς οι οποίοι κέρδισαν 10 δωρεάν μονές προσκλήσεις για να παρακολουθήσουν την σπουδαία θεατρική παράσταση «Πέτρες στις τσέπες του» η οποία θα παρουσιαστεί στο θέατρο των Λευκών Πάρου τη Δευτέρα 7 Αυγούστου στις 21:00.

Οι δύο συν - πρωταγωνιστές και συν – σκηνοθέτες της παράστασης Γιώργος Χρυσοστόμου και Μάκης Παπαδημητρίου, δίνουν επί σκηνής ένα ρεσιτάλ ερμηνείας και εναλλαγής ρόλων, μεταμορφώσεων και αυτοσχεδιασμού στη γλυκόπικρη αυτή ιρλανδική κωμωδία της Μαρί Τζόουνς που απομυθοποιεί και σαρκάζει το λαμπερό και ψεύτικο κόσμο του Hollywood.

Η σπουδαία αυτή παράσταση ήταν sold out καθημερινά για πέντε μήνες στο θέατρο του Νέου Κόσμου στην Αθήνα και κέρδισε διθυραμβικές κριτικές και την αγάπη του κόσμου!

Το psts.gr ευχαριστεί θερμά όλους όσοι συμμετείχαν στον Διαγωνισμό για τις 10 δωρεάν μονές προσκλήσεις της εξαιρετικής αυτής θεατρικής δουλειάς που τιμά την Πάρο στην ανά την Ελλάδα περιοδεία της.

Οι νικητές του Διαγωνισμού είναι οι εξής:

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos