Νησιώτικο ξεφάντωμα μέχρι το πρωί στο παραδοσιακό Πανηγύρι του Καράβολα στις Λεύκες Πάρου! (Βίντεο)

21 Αυγούστου 2017 16:42

Πιστή στο ετήσιο ραντεβού της, με όσους επιθυμούν να ζήσουν ένα γνήσιο νησιώτικο πανηγύρι και ζωντανή μουσική και χορό μέχρι τελικής πτώσεως, οι Λεύκες Πάρου γιόρτασαν και φέτος το Πανηγύρι του Καράβολα το βράδυ του Σαββάτου 19 Αυγούστου δίπλα στο Κοινοτικό Μέγαρο Λευκών.

Με τιμώμενο έδεσμα τους καραβόλους, το εξαιρετικό αυτό παραδοσιακό πιάτο των Λευκών και της Πάρου, ονομαστό για την νοστιμιά του, σύσσωμες οι Λεύκες γιόρτασαν για μια ακόμη χρονιά με ζωντανή μουσική, αμείωτο χορό και τραγούδι ξεφαντώνοντας όπως ξέρουν να γλεντούν μοναδικά κάθε χρόνο. Τη φετινή χρονιά όμως, η επιτυχία του Πανηγυριού του Καράβολα ξεπέρασε κάθε προσδοκία και προηγούμενο!


Περί τα δύο χιλιάδες άτομα, όλων των ηλικιών αλλά κυρίως νεαρόκοσμος κατέκλυσαν τη γιορτή η οποία έλαβε τέλος κατά τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής με την ανατολή του ηλίου!

Ζωντάνια, κέφι και ατέλειωτος χορός «απογείωσαν» τη διάθεση σε ένα παραδοσιακό πανηγύρι πιο πολυπληθές από κάθε προηγούμενο, με παλμό και αστείρευτη χαρά που άφησε τους πάντες με τις καλύτερες εντυπώσεις!

Και του χρόνου!

Οι Λεύκες και η Πάρος τιμούν τον διακεκριμένο αρχαιολόγο κ. Διαμαντή Τριαντάφυλλο

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos