Τα πλοία της μεγάλης φυγής! Οι τουρίστες φεύγουν αποθεώνοντας στην κάμερα του psts.gr την Πάρο…. (Βίντεο)

21 Αυγούστου 2017 17:52

Η μαζική αναχώρηση του πρώτου κύματος τουριστών από την Πάρο, εκτυλίχθηκε μέσα στο Σαββατοκύριακο που μας πέρασε.

Τα πλοία στο λιμάνι της Πάρου, το ένα μετά το άλλο, με πληρότητες που άγγιζαν το 100% μετέφεραν στο κλεινόν άστυ τους χιλιάδες επισκέπτες του νησιού που απόλαυσαν τις καλοκαιρινές διακοπές του 2017 στο μικρό παράδεισο που λέγεται Πάρος.
Και δεν είναι καθόλου υπερβολή αυτό που λέμε περί παραδείσου!

Έλληνες και ξένοι τουρίστες, σε κάθε γλώσσα αλλά με τον ίδιο απόλυτο ενθουσιασμό μίλησαν στην κάμερα του psts.gr για την Πάρο και τις μοναδικές διακοπές που απόλαυσαν στο νησί.
Οι γλώσσες πολλές, η ουσία μία!
Μείναμε κατενθουσιασμένοι είπαν οι περισσότεροι, από τη θάλασσα, τις παραλίες, τον πολιτισμό, την γραφικότητα, τη χαλάρωση ή τη διασκέδαση που μας πρόσφερε η Πάρος!

Με βαριά καρδιά, αλλά με τις αποσκευές γεμάτες θετική ενέργεια και ολοζώντανες εικόνες του νησιού, οι επισκέπτες της Πάρου δήλωσαν με κάθε τρόπο ότι θα επισκεφθούν και πάλι το νησί με την πρώτη ευκαιρία, για να ζήσουν ξανά εμπειρίες μοναδικές, για να βιώσουν ανεπανάληπτες διακοπές στον παράδεισο του Αιγαίου που τους έκλεψε για πάντα την καρδιά!

Δείτε τι είπαν στην κάμερα του psts.gr οι τουρίστες στο λιμάνι λίγο πριν την αναχώρησή τους με τα πλοία της γραμμής...

Κέρδισε ένα μοναδικό τριήμερο (Διαμονή + Αυτοκίνητο + Εισιτήρια) στη Νάξο!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos