Λουκέτο για φοροδιαφυγή σε πασίγνωστη επιχείρηση στην Πάρο

30 Αυγούστου 2017 16:41

Μετά από έλεγχο κλιμακίου εφοριακών της Α.Α.Δ.Ε. σε πασίγνωστη επιχείρηση της Πάρου την Κυριακή 27 Αυγούστου, διαπιστώθηκαν σοβαρές φορολογικές παραβάσεις και συγκεκριμένα η μη έκδοση αποδείξεων αξίας χιλιάδων ευρώ.

Όπως προβλέπεται από τη νομοθεσία, στο κατάστημα μπήκε 48ωρο λουκέτο τη Δευτέρα 28 Αυγούστου. Ως δια μαγείας όμως, η κορδέλα σφράγισης του καταστήματος στην οποία αναγράφεται ότι το λουκέτο μπήκε για φορολογικές παραβάσεις, εξαφανίστηκε μετά από λίγες ώρες. Όταν οι εφοριακοί της Α.Α.Δ.Ε. ζήτησαν κατόπιν τη συνδρομή της αστυνομίας, οι αστυνομικοί απεφάνθησαν ότι την κορδέλα την πήρε ο αέρας.
Όταν η κορδέλα σφράγισης επανατοποθετήθηκε στο κατάστημα το νέο προβλεπόμενο λουκέτο αυτή τη φορά ήταν δεκαήμερο.

Κατόπιν τούτου όμως παρατηρήθηκε ότι η εκ νέου τοποθετημένη φραγίδα – σήμανση καλύφθηκε με λευκή μπογιά ώστε να μην φαίνεται η αναγραφή του λόγου για τον οποίο το κατάστημα παρέμενε κλειστό.
Οι καταστηματάρχες δημοφιλών τουριστικών προορισμών ήταν φέτος ενημερωμένοι για το «σαφάρι» ελέγχων προς εντοπισμό κρουσμάτων φοροδιαφυγής.

Το περιστατικό της Πάρου, δεν είναι το μοναδικό συμβάν αντίδρασης σε λουκέτο επιχείρησης. Πολλά περίεργα συμβάντα άρνησης έχουν καταγραφεί εφέτος το καλοκαίρι για παρόμοιες περιπτώσεις οικονομικών παρατυπιών.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos