Βράβευση αθλητών και Συλλόγων της Πάρου για τις διακρίσεις τους! Έτοιμο για χρήση τον Οκτώβριο μήνα το «κλειστό γυμναστήριο στη Μάρπησσα της Πάρου»! (Bίντεο)

31 Αυγούστου 2017 15:47

Στην τελική ευθεία ολοκλήρωσης βρίσκονται σύμφωνα με ανακοινώσεις του κ. Χαράλαμπου Μαλινδρέτου οι προβλεπόμενες ενέργειες για την απόδοση του κλειστού Γυμναστηρίου Μάρπησσας στην αθλητική νεολαία της Πάρου.

Σύμφωνα με όσα είπε ο κ. Μαλινδρέτος στην τελετή βράβευσης αθλητών και Συλλόγων, μέσα στο μήνα Σεπτέμβριο περνάει ο κανονισμός λειτουργίας, δίδεται η άδεια καταλληλότητας μετά τον αναγκαίο εξοπλισμό με τη συνδρομή του Δήμου Πάρου και κατόπιν τούτων προβλέπεται το κλειστό Γυμναστήριο να είναι καθόλα έτοιμο ώστε να ξεκινήσουν αγώνες και προπονήσεις μέσα στο μήνα Οκτώβριο.

Σε μια λιτή τελετή, το βράδυ της Τετάρτης 30 Αυγούστου, στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου «Αρχίλοχος» βραβεύτηκαν αθλητές και αθλήτριες καθώς και οι αθλητικοί Σύλλογοι της Πάρου οι οποίοι κατέκτησαν διακρίσεις την περίοδο 2016 – 2017.


Παρουσία εκπροσώπων τοπικών αρχών, εκπροσώπων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και φορέων του νησιού, στην όμορφη γιορτή για τον παριανό αθλητισμό τα χαμόγελα περίσσευαν, τα χειροκροτήματα για τους διακριθέντες ήταν παρατεταμένα και το κλίμα εξόχως ευχάριστο και πανηγυρικό.
Όλοι ευχήθηκαν, ο αθλητισμός της Πάρου να πάει ακόμα ψηλότερα και να χαρούμε και άλλες διακρίσεις στο μέλλον από τα ελπιδοφόρα νιάτα του τόπου μας.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos