Μοναδικά Χριστούγεννα στη Μάρπησσα Πάρου! Πλούσιες εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους φέρνουν το πνεύμα των γιορτών στο όμορφο χωριό!

02 Δεκεμβρίου 2017 20:38

Στη Μάρπησσα Πάρου έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για τις λαμπρές γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς οι οποίες φέτος θα έχουν μοναδικό χαρακτήρα!

Το γιορτινό ημερολόγιο των εκδηλώσεων της Μάρπησσας, πλούσιο και εντυπωσιακό, περιλαμβάνει φέτος πολλές εκπλήξεις!
Παιδικές θεατρικές παραστάσεις, κάλαντα, μοίρασμα δώρων, δημιουργικές κατασκευές, ζωγραφικά καλλιτεχνήματα, απόδραση στο χριστουγεννιάτικο «όνειρο» με το Παραμυθόσπιτο και το Ζαχαρόσπιτο και φυσικά η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, είναι μερικές μόνο από τις γιορτινές εκπλήξεις που θα φέρουν στη Μάρπησσα το πνεύμα των Άγιων Ημερών και θα προσφέρουν χαμόγελα χαράς και θαλπωρής σε μικρούς και μεγάλους!

Η γραφική Μάρπησσα μας περιμένει όλους για να ζήσουμε μοναδικές στιγμές ξενοιασιάς, με δράσεις και εκδηλώσεις που θα αγκαλιάσουν όλες τις ημέρες των γιορτών, με επίκεντρο την πλατεία παπά – Γιώργη Στάμενα. Να είμαστε όλοι εκεί!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos