Αγκαιριά Πάρου: Άρωμα νοσταλγίας σε live party που κατέληξε σε …ζεϊμπεκιά! (Βίντεο)

22 Ιανουαρίου 2018 16:42

Λίγο μετά τις γιορτές και πριν την έναρξη των Αποκριών, σε μια ήσυχη και υποτονική σχετικά περίοδο, η Αγκαιριά της Πάρου θέλησε να ταράξει τα νερά του Σαββατόβραδου 20 Ιανουαρίου διοργανώνοντας μια ξεχωριστή βραδιά διασκέδασης με ελεύθερη για τον κόσμο είσοδο.

Ένα πρωτότυπο live party με ζωντανή μουσική, πολύ χορό και τραγούδια από τους «Συμπαθέστατους Αγαπητούς», ψυχαγώγησε τον κόσμο που προσήλθε στον Πολιτιστικό χώρο της Αγκαιριάς με τα ποτά του, για να ζήσει μια μοναδική μουσική περιπλάνηση στις δεκαετίες των 60΄s και 80΄s, ένα νοσταλγικό ταξίδι στις νότες του καλού τραγουδιού και των πάρτι μιας άλλης εποχής.

Στο live party της Αγκαιριάς προσήλθαν άνθρωποι όλων των ηλικιών, με τους μεγαλύτερους να θυμούνται με νοσταλγία μουσικές που σφράγισαν τη νεότητά τους και τους νεότερους να γνωρίζουν ακούσματα αθάνατα στο χρόνο και ακόμη ζωντανά! Η πίστα του χορού πήρε γρήγορα «φωτιά» και η ξεχωριστή αυτή ρετρό νότα Σαββατιάτικης διασκέδασης μέσα στον παριανό χειμώνα ενθουσίασε τον κόσμο που συμμετείχε!

H διασκέδαση χτύπησε... κόκκινο κατά τις πρώτες μεταμεσονύχτιες ώρες, όταν υπό τους ήχους ζεϊμπέκικου ο Δήμαρχος Πάρου επιδόθηκε στο χορό! Η όμορφη βραδιά διοργανώθηκε από την Επιτροπή Πολιτισμού της Δημοτικής Κοινότητας Αγκαιριάς.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos