Η νύχτα έγινε μέρα στη Σύρο! «Έλαμψε» το νησί από το πλοίο Blue Star Naxos! (Βίντεο)

22 Ιανουαρίου 2018 17:30

Μια ασυνήθιστη ωστόσο μαγευτική εικόνα της Σύρου αντίκρισαν οι επιβάτες που επέβαιναν στο πλοίο Blue Star Naxos το βράδυ της Κυριακής 21 Ιανουαρίου!

Το νησί ξαφνικά «λούστηκε» σε ένα εκτυφλωτικό φως από τα ισχυρά αστραπόβροντα που έπεφταν και το «κατακεραύνωναν» για μερικά δευτερόλεπτα!

Εκείνη την ώρα έβρεχε καταρρακτωδώς και για μια στιγμή, η νύχτα έγινε μέρα «αποτυπώνοντας» έτσι ένα σπάνιο στιγμιότυπο της αμφιθεατρικής ομορφιάς του νησιού λόγω του έντονου καιρικού φαινομένου.

Το θέαμα από το λιμάνι της Σύρου, ήταν άκρως σαγηνευτικό και ιδιαίτερο και μάγεψε όσους το είδαν από το πλοίο που εκτελούσε το προγραμματισμένο δρομολόγιό του από Πειραιά και συνέχιζε μετά τη Σύρο, το ταξίδι του προς Πάρο.

Όταν υπέρλαμπρες ριπές λάμψης «έσκισαν» τον ουρανό της πρωτεύουσας των Κυκλάδων φωτίζοντας καθαρότατα την όψη της, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έμειναν άφωνοι από το σπάνιο καιρικό θέαμα και έσπευσαν να το απαθανατίσουν...

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos