Tην Πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν τα μέλη της ΕΟΔ Κυκλάδων το Σάββατο 3-2-2018, στην αίθουσα της Αγροτολέσχης στη Μάρπησσα

04 Φεβρουαρίου 2018 18:38

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος κος Εμ. Μαλαματένιος, ο Πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου κος Β. Ρούσσος, ο Πρόεδρος της ΚΔΕΠΑΠ κος Αθ. Μαρινόπουλος, ο Πρόεδρος της ΚΠΠΑ κος Μ. Λεοντής, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ κος Γ. Πούλιος, η Πρόεδρος της Δημ. Κοινότητας Μάρπησσας κα Αν. Αντωνοπούλου, ο Πρόεδρος του Συλλόγου «ΑΤΛΑΝΤΙΣ» Άσπρου Χωριού, η Πρόεδρος του Συλλόγου Ενοικιαζομένων Δωματίων και Διαμερισμάτων Νάουσας «Ο φιλόξενος Δίας», εκπρόσωποι του Συλλόγου Γυναικών Νάουσας, της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Μάρπησσας, φίλοι και υποστηρικτές της ομάδας.

Έστειλαν χαιρετισμό ο δήμαρχος Πάρου κος Μ. Κωβαίος, ο οποίος απουσίαζε για λόγους υγείας, ο Έπαρχος Πάρου, κος Κ. Μπιζάς και ο Αντιδήμαρχος κος Χ. Χριστόφορος, που απουσίαζαν λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων.

Ευχαριστούμε θερμά τη Δημοτική Κοινότητα Μάρπησσας για τη φιλοξενία στην αίθουσα της Αγροτολέσχης και τον κο Νικ. Ζουμή, της επιχείρησης ΞΥΛΟΦΟΥΡΝΟΣ, για την προσφορά της Πίτας και των εδεσμάτων.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos