Παροικία Πάρου: Πιο «αλμυρός» ήταν φέτος ο μπακαλιάρος για πολλούς παριανούς! Τσουχτερές κλήσεις ανήμερα της εθνικής επετείου…

26 Μαρτίου 2018 21:04

Αλμυρός είθισται να είναι ο μπακαλιάρος που παραδοσιακά καταναλώνεται ανήμερα της 25ης Μαρτίου. Ο φετινός όμως παραήταν, καθώς συνοδευόταν από «αλμυρές» κλήσεις τις οποίες «μοίρασε» το Λιμεναρχείο Πάρου σε παράνομα σταθμευμένα αυτοκίνητα στην Παροικία!

Από το λιμάνι και το μύλο κατά μήκος της παραλίας μέχρι την περιοχή του Αγ. Νικολάου, οδηγοί οχημάτων που είχαν παρκάρει στα παραπάνω μη επιτρεπόμενα σημεία, είδαν τις κλήσεις να πέφτουν βροχή!



Σε μια ημέρα κοσμοπλημμύρας στην πρωτεύουσα του νησιού, όπου κόσμος από πολλές περιοχές της Πάρου μετέβη στην Παροικία για να παρακολουθήσει τις επετειακές εορταστικές εκδηλώσεις και την παρέλαση, πολλοί ήταν εκείνοι που πιάστηκαν στο «δόκανο» των Λιμενικών Αρχών και καλούνται τώρα να πληρώσουν τις κλήσεις παράνομης στάθμευσης που κόπηκαν!


Θα τη θυμούνται σίγουρα αυτή την ημέρα οι οδηγοί και όχι μόνο για τις επετειακές της εκδηλώσεις...

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos